keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Taas mennään agin takii - kohti agirotua

Kesäkuukin ennätti jo vaihtumaan heinäkuuksi, vaikka sitä ei ainakaan säiden puolesta ehkä uskoisi. Oli sää sitten mikä hyvänsä, tänään alkoi kauan odotettu loma ja heti alkajaisiksi lähdetään perjantaina kohti Mikkeliä. Suuntana agirotu vuosimallia 2017. Tämä onkin meille ensimmäinen ja samalla viimeinen agirotu, sillä sitä ei tämän vuoden jälkeen enää järjestetä. Olen aina ollut aikeissa sinne lähteä, mutta tullut joka kerta toisiin ajatuksiin. En nyt. Mikkeli on lähellä, buukkasin majoituksen jo huhtikuussa ja Hekan ilmoitin sinne myös hyvissä ajoin. Tässä sitä sitten samalla käynnistellään tämän kesän kisakautta uudelleen ja nautitaan siitä, että me saadaan tehdä yhdessä sitä mitä me eniten rakastetaan.


Ajattelin tällä kertaa olla fiksu ja aloitin pakkaamisen hyvissä ajoin. Heka sen sijaan on ollut valmis lähtemään siitä lähtien, kun otin rinkan kaapista esille.


Valmistautuminen viikonlopun rupeamaan aloitettiin tänään meidän luottoklinikalta, AlmaVetista, missä Heka pääsi laseroitavaksi. Kaverilta käsiteltiin niska, rintaranka sekä lantio ja unta vastaan piti taistella ihan väkisin vaikka räpylät levisi leviämistään. Samalla klinikkakäynnillä käytin Hekan vaa'alla sillä olin yli 100% varma että se on lihonnut. Ja katinkontit. Kyllä huomaa, että nyt on kesä ja kaikista aktiivisin harrastus -ja kisakausi. Heka oli laihtunut peräti 200 gr ja painaa nyt 5,9 kg. Ruokahalu sillä on melkoinen, mutta kulutuskin on samaa luokkaa. Täytyy varmaan taas vähän viilata määrien kanssa.


Laseroinnin jälkeen pyörähdettiin vielä klinikan naapurissa sijaitsevassa Mustissa & Mirrissä, mistä käytiin hakemassa reissuevästä -ja nameja. 

Seuraavan kerran olen blogin äärellä ensi viikon puolella. Meidän reissua voi seurata viikonlopun ajan niin facebookissa, kuin instagramissakin. Mitään sen ihmeellisempää "livelähetystä" ei ole tulossa, mutta tuttuun tapaani laittelen kuulumisia yms silloin tällöin.

Nyt nautitaan, kisataan ja lomaillaan!

3 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, miksei agirotua enää järjestetä? Voi pylly, nyt jäi multa ne bileet kokematta :(

  -Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä näin on :( Tuli mullekkin ihan yllätyksenä, mutta näin on infottu. Tuossa on linkki koiramme-lehden artikkeliin -> http://www.koiramme.fi/jutut/koiraurheilu/109-suomen-suurin-koiraurheilutapahtuma-loppuu

   Poista
  2. Ai siitä on ollu Koiramme-lehdes? Mä oon vissiin lukenu lehteni liian huonosti :P

   Poista