torstai 29. kesäkuuta 2017

Vesipetojen valokuvaukset

Juhannuskin oli ja meni. Aattona pakattiin äitini kanssa Heka, tavarat ja aivan liian paljon ruokaa autoon sekä huristeltiin mökille juhannuksen viettoon.

Tämä olikin Hekalle ensimmäinen mökkivisiitti tänä kesänä. Toki äitini oli käynyt ottamassa mökin pois "talviteloilta" jo huhtikuussa, mutta nyt sitten päästiin ihan kunnolla nauttimaan kaikesta siitä rauhasta ja hiljaisuudesta. Kyllä se vaan on niin, että suomalaiseen juhannukseen kuuluu mökki, järvi, grilli ja sauna. Oli mikä oli.


Kun oltiin juhannuksesta selvitty ja suoritettu normaali paluu arkeen, ihana kaverini Miia nappasi ihan extempore mukaansa vepetreeneihin. Kuvaamaan. Ei sentään treenaamaan. Minun on pitänyt jo kerran jos toisenkin mennä kokeilemaan millaista ko.lajia on kuvata, joten why not. Pääasiassa kuvasin Miian amstaffia, Hiljaa, mutta siinä ohessa linssin eteen eksyi useampikin vesipeto.


Lisää vepetreeneissä ottamiani kuvia voi käydä katsomassa alla olevien linkkien kautta:

Olen tässä ihan huomaamattani aktivoitunut tuon valokuvaamisen suhteen. Kolmisen viikkoa sitten kävin räpsimässä kaverini bordercolliesta, Mozarista, tuoreet kuvat 3-vuotissyntympäivän kunniaksi. Hieman tekisi mieli päivitellä uuteen, valovoimaisempaan sekä vähän pidempään objektiiviin, mutta katsotaan että milloin se on mahdollista. Raha kun ei kasva puissa. Pyh.

4 kommenttia:

 1. Hienoja vepekuvia! Itselle ihan veras laji, niin olipa hauskaa päästä "kurkistamaan kulissien taakse" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Laji oli myös minulle siltä osin vieras, etten ollut koskaan sitä nähnyt missään. Ainoa mitä tiesin on se, että vesi siihen liittyy aika olennaisena osana :D Jos olisi vähän isompi koira, lähtisin itsekkin kokeilemaan.

   Poista
  2. Hieman reippaamman uimarin kanssa voisin minäkin lähteä. Toinen on niin pelkuri, ettei vieraiden ihmisten kanssa toimiminen onnistuis ja toinen on sellanen pöllöpää, että enpä tiijä :D Ja aika vähän loppupeleissä uitu sen kanssa, koska turkki -.- Oon liian tunnollinen turkinhoitaja, joten uintiin kuuluu aina pesu ja föönaus. Silloin uintikerrat ovat harvassa, kun pääsee vaan pesupäivinä jos silloinkaan.

   Poista
  3. Aivan, tuossa lajissahan koiran pitää kyetä ottamaan vaikka veneessä olevasta köydestä kiinni jota pitelee muu kuin omistaja itse.

   Heka kun on kesäisin aina lähes kokonaan kalju, se ennättää kuivumaan jo sen lenkin aikana kun kävellään uimasta kotiin. Mutta muistan kyllä ne ajat, kun silläkin oli pitkä turkki ja koko koira piti uinnin jälkeen vähintään föönata. Että tiedän tunteen, vaikkakin vuosien takaa ;)

   Poista