torstai 8. kesäkuuta 2017

SporttiRakki

SporttiRakki on uudenlainen, koiraurheilun harrastus -ja valmennusyhteisö, joka yhdistää koiraurheilun asiantuntijat ja harrastajat.

Meillä on ilo kertoa teille kaikille, että me aloitimme Hekan kanssa SporttiRakissa koirafrisbeen lajibloggaajina! On ihan mahtavaa päästä tuomaan tätä iloista ja osalle vielä ehkä jopa pimennossa olevaa lajia enemmän koiraharrastajien tietoisuuteen. 

Kirjoitan sinne koirafrisbeehen liittyviä artikkeleita, joten jos juuri sinulla on jotain mielen päällä, kysyttävää tai toivottavaa, laitahan kommenttia niin minä pistän skrivaillen! Lämpimät kiitokset SporttiRakille tästä hienosta mahdollisuudesta ja luottamuksesta!

2 kommenttia:

  1. Itseäni kiinnostaisi hirveästi ihan postausta siitä, miten harjoittelu kannattaa aloittaa ja minkälaisilla kiekoilla. Eli jotain juttua ihan aloittelijalle. Itseäni kiinnostaa laji kovasti ja tuo aussie on hyvin innoissaan frisbeen heittelemisestä, nyt meillä on ollut käytössä joku ihan tosi huono frisbee ja olisi kiva hankkia kunnon kiekko ja tutustua lajiin paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Voin luvata, että tätä kaikkea tulee olemaan luvassa :)

      Poista