Demokoirailua & laserterapiaa

Niin paljon mieluummin turinoisin tänne hoitokuulumisten sijasta esim.treenihöpinöitä, mutta no can do. Yritän parhaani mukaan kirjoitella mahdollisimman monipuolisesti, vaikka meidän elämä pääosin tällä hetkellä virtaa aika tylsästi eteenpäin.

Viime lauantaina Heka oli jälleen Suvin pitämällä koirien ensiapukurssilla demokoirana, vaikka itse varsinaiselle kurssille ei sinällään osallistuttu. Heka pääsi demoamaan mm sen, mitä eläinlääkäri tutkii koirasta klinikkakäynnin yhteydessä. 


Ja katsokaapa Hekan reaktiota ylläolevassa kuvassa. Suvi pitää siitä kevyesti kiinni eikä kaveri pyri minkäänlaisiin väistöliikkeisiin. Kun sitten hetkeä myöhemmin kurssilaiset pääsivät harjoittelemaan demokoirilla mm.tassupaketin tekoa, Heka oli reipas kuin mikä. Suvi vielä kiersi jokaisen ryhmän luona erikseen ja minä ajattelin, että nyt jos koskaan tuo koira kyllä väistää. Vaan ei väistänyt. Se kävi oma-aloitteisesti Suvin lähellä, häntä pystyssä koko ajan ja tässä vaiheessa tapahtui se, mitä on odotettu pitkään. Heka kykeni ottamaan Suvilta nameja ja kaiken lisäksi syömään ne! Ahdistuksen ja jännityksen nollatoleranssista tuon koiran kohdalla kertoo vielä se, että Heka joi kurssin lopuksi mitä se ei muutoin kykene tekemään jos on liikaa jännitystä.

Pieni valkoinen villapallo opettelee ihan tosissaan luottamaan Suviin ja edistyy koko ajan. Onneksi treenitaukoilu ei tarkoita ihan täyslepoa kaikesta muusta.

Eilen sitten käytiin hoidattamassa kaveri klinikalla laserterapiassa. Se pienenpieni mustelma rintarangasta on hävinnyt ja on tässä itsekkin tullut laitettua merkille, että Heka on selvästi paremmassa kunnossa kuin edellisellä viikolla. 


Siinä sitten tehtiin kaikessa rauhassa lähtöä, kunnes Suvi toteaa että heillä on meille jotakin - nimittäin 6 kerran sarjalahjakortti laserhoitoon! Kyllä meni tällä omistajalla pasmat sekaisin ja pari kyyneltäkin tuli tirautettua. Hyvä kun osasin selkeää kiitosta edes sanoa. Tämä on klinikan puolesta kiitos siitä, että tehdään Hekan kanssa yhteistyötä heidän kanssaan. 

Heka tulee kyllä hyötymään laserhoidosta valtavasti. Onhan se hyötynyt siitä tähänkin asti. En voi sanoa kuinka kiitollinen olen. Kiitos AlmaVet, olette kultaakin kalliimpia jokainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti