keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Uusi yhteistyökumppani - ShowlinkPets

Blogin oikeaan reunaan on jo jonkin aikaa sitten ilmestynyt uuden yhteistyökumppanimme logo. Nyt ajattelin hieman raottaa mistä oikein on kysymys.Mitä, missä & milloin?

ShowlinkPets on koko perheen lemmikkitapahtuma, joka järjestetään Jyväskylän paviljongissa jo kolmannen kerran - 25.-26.3.2017. Viime vuonna tapahtuma teki yleisöennätyksen, joten eiköhän pistetä entistäkin paremmaksi tänä vuonna? Tapahtuman tuottavat Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy ja Sevent Oy yhteistyössä Jyväskylän Messut Oy:n kanssa.

ShowlinkPets-messut koostuvat lemmikkinäyttelyistä, areena-ohjelmasta ja tietoiskuista sekä tietysti näytteilleasettajien osastoista. Mukana on niin koiria, kissoja kuin muita kodin karvaisia ja karvattomia lemmikkejä.


Me olemme Suomen frisbeekoirien toimesta esiintyneet tapahtumassa kahtena edellisenä vuotena ja oli sanomattakin selvää, että olemme mukana myös tänäkin vuonna. Sen lisäksi että esiinnymme areenalla molempina päivinä, meiltä löytyy tietysti aikaisempien vuosien tapaan ständiosasto. 

Yhteydenpito ja järjestelyt messujen järjestäjän kanssa ovat sujuneet äärimmäisen hyvin sekä jouhevasti. On ilo olla tekemässä yhteistyötä sellaisen tahon kanssa, jossa kaikki toimii erinomaisesti. Me olemme Hekan kanssa tuttuun tapaamme mukana frisbeekoirien näytöksissä ja lisäksi toteutamme areenalla oman show'n. Mitä se tulee pitämään sisällään, selviää myöhemmin.

Myös teille lukijoille/seuraajille on luvassa pientä "porkkanaa", joten suosittelen pysymään kuulolla. Olen mielettömän iloinen että saimme Hekan kanssa tämän mahdollisuuden. 

ShowlinkPets, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti