sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Welcome year 2017

Vuoden ensimmäinen päiväkin on jo melkein eletty. Tuntuu jotenkin aivan ihanalta aloittaa uusi vuosi myös täällä blogin puolella.

Kovinkaan paljon en ole ehtinyt miettimään mitä tänä vuonna kannattaisi "tavoitella" ja siihen on syynsä. Heka täyttää huhtikuussa 9. Nyt se on sanottu ääneen. Tuntuu hurjalta ja ehkä vähän pelottavaltakin. Se ei silti tarkoita, että sen harrastusvuodet olisivat jo takana päin. Heka on edelleen fyysiseltä ja henkiseltä kunnoltaan 3-4 vuotiaan koiran tasolla, olen sanonut monelle että nyt se tuntuu olevan harrastuskoira ja ylipäätään koira parhaassa iässä. Suvikin sanoi marraskuussa, että jos Heka pysyy yhtä hyvässä kunnossa kuin mitä se on nyt, sillä on vielä useampi, aktiivisempi vuosi edessään. Koputan tietysti puuta kolmesti tämän asian suhteen.


Siksi pidänkin tulevan vuoden kannalta tärkeimpänä vaalittavana asiana sitä, että Heka pysyy mahdollisimman terveenä. Jaksotan edelleen milloin on mikäkin kausi meneillään ja koska huollatan/hoidatan sitä sen mukaisesti. CST-hoidot ja osteopatia pysyvät edelleen erittäin suuressa osassa Hekan hyvinvoinnin tukemisena. Uutena asiana otan osaksi hoitoa/huoltoa myös AlmaVetin mahdollistaman laserterapian. Juttelimme ko.hoitomuodosta Suvin kanssa ja sitähän voi antaa koiralle myös aktiivisimman treeni/kisakauden aikana, sillä siitä ei seuraa rauhallista menoa kuin 2 päivää. Lisäksi alan pitämään tarkempaa "kirjaa" Hekan saamista lisäravinteista. Sehän saa kuuden viikon kuureina vuoroin nivelravinnetta ja magnesiumia + b-vitamiinia, mutta toisinaan tuppaan itse unohtamaan milloin mikäkin kuuri aloitettiin. Nyt pyrin tällä tavoitteella pitämään itseäni paremmin ajantasalla. Hekan klinikkarentoilut tulevat jatkumaan myös ja toivon, että tänä vuonna otetaan sen asian tiimoilta isoja harppauksia eteenpäin.

Agilitya ja koirafrisbeetä jatketaan samalla tavalla kuin tähänkin päivään asti. Kisaaminen keskitetään edelleen alku, keski ja- loppukesään sekä osaan syksyä - samasta syystä kuin ennenkin. Hekan pitäminen kisakunnossa on helpompaa ko.vuodenaikaan kun on lämmintä. Tarkoitus on ainakin kiertää Suomessa järjestettävät koirafrisbeekisat (mikäli sikäli sellaisia tulee) ja agilityssa haluan ehdottomasti haastaa itseäni vielä enemmän epämukavuusalueelle. Ne nollat olisi tietysti ihan kiva bonus, joten otetaanko ainakin yksi sellainen tavoitteeksi? No tottakai otetaan! Jatkamme Julian koulutettavina kuten tähänkin asti, koska lämmin halli ja turvallinen alusta on ensi-sijaisesti Hekaa ajatellen kaikista parhain vaihtoehto.

Jo pelkästään ammattini puolesta olen alkanut perehtymään sosiaaliseen mediaan entistä tarkemmin ja pakko kyllä sanoa, että tätä odotan ehkä Hekan terveydenhuollon lisäksi kaikista eniten. Olen jo ennättänyt solmimaan yhden uuden yhteistyösopimuksen ja lisäksi AlmaVetinkin kanssa on tehty diili yhdestä aika tärkeästä asiasta. Näistä molemmista saatte kuulla lisää myöhemmin. Yksi paljastus tosin löytyy jo blogin oikeasta sivupalkista. Lisäksi jatkamme yhteistyötä nykyisten sponsoreidemme kanssa ja heitäkin varten olen jo ideoinut yhtä sun toista. Näkvyyttä annamme kaikille eri tapahtumissa, mihin meitä sitten pyydetäänkään esiintymään tai muuten vain käymään.

Ja sitten viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä...*rumpujen pärinää...*, meille toivottavasti saadaan vihdoin ja viimein uusi laumanjäsen! Olen puhunut asiasta varovasti läheisimmille ihmisille sekä raottanut suunnitelmiani sponsoreille sekä joillekkin treenikavereille. Nyt minusta tuntuu siltä, että olen valmis siihen. Kihisen intoa ja motivaatiota lähteä pennun kanssa liikkeelle kokonaan uudelta, puhtaalta pöydältä. Tarkoitus on lähteä kouluttamaan pennusta itselleni kaiken muun lisäksi myös työparia eläinavusteiseen työhön. Mutta ei kerrota liikaa makeaa mahan täydeltä.

Kuva - Salla Kuikka

Tästä päivästä eteenpäin aloitan myös keski-suomen frisbeekoirien uutena alue-yhteyshenkilönä. Minua saa siis häiriköidä koirafrisbeehen liittyvissä asioissa ihan "luvan kanssa", sähköpostin ilmoitan mahdollisimman pian.

Huhhuh, olikohan siinä nyt kaikki mitä päällimmäisenä ajattelen tulevasta vuodesta. Ennen kaikkea nautitaan ja jatketaan pitämällä hyvää flow'ta yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti