sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

ShowLinkPets 2016

Se oli sellainen uskomaton viikonloppu. Taas vaihteeksi.

Perjantaina, päivää ennen messuja, käytiin laittamassa frisbeekoirien ständi pystyyn, viemässä useimmat tavarat ja häkit sinne sekä koeajamassa esiintymisalusta. Siinä sen enempää "pahaa" aavistelematta jouduimme Hekan kanssa YLE Jyväskylän haastateltaviksi, jotka voi käydä katsomassa seuraavien linkkien kautta:

Suloinen Heka-koira taitaa frisbeetemput
Kääpiövillakoira Heka näyttää, että miten frisbeetä otetaan kiinni

Lauantaina alkoi sitten itse härdelli.

Frisbeekoirien ständi

Esiinnyimme frisbeekoirien kanssa molempina päivinä ja messuviikolla tulin vielä lupautuneeksi esittämään koiratanssia koirakoulu Onnin näytökseen. Ei ehkä "parhaimmat" mahdolliset lähtökohdat, sillä lajia on treenattu viimeksi yli 1½ vuotta sitten mutta luotto Hekaan oli yli 100%. Herätin henkiin 4 vuoden takaisen "koiranäyttelyn kummitus"-ohjelman, sillä se on ylivoimaisesti yksi meidän parhaimpia esityksiä. Ihan itku meinasi tulla siitä kaikesta. Heka suoriutui erinomaisen hyvin ja ohjelman aikana muistin miksi sitä oli vaan niin ihana tehdä. 


Frisbeenäytökset sen sijaan...lauantaipäivä oli aikalailla melkoista hakemista heittojen suhteen itse kullakin, vaikka oltiin jo edellisenä iltana päästy alustaa testaamaan. Sunnuntai meni jo huomattavasti paremmin. Jopa flipit, reboundit ja selkävaultsit onnistuivat ihan nappiin.

Frisbeekoirat oikealta vasemmalle: Katja & Britney, Taina & Mese, Erika & Roki + Isla, Taija & Loki, Heini & Ais sekä allekirjoittanut & Heka. Kuva - Erika Tarvainen

Meillä oli lisäksi frisbeepointin puolesta ständillä kiekkomyynti koko viikonlopun ajan ja menekki oli valtaisa. Toivottavasti saadaan uusia innostuneita tämän mahtavan lajin pariin. Sunnuntaina iltapäivällä alkoi jo väsymys painaa itse kullakin, mutta kokonaisuudessaan viikonloppu oli onnistunut. Kun on hieno porukka ja hyvät järjestäjät, niin mielellään sitä lähtee uudelleenkin vastaavanlaisia tapahtumia järjestämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti