Mitä Hekan kynnelle kuuluu nyt?

Sille kuuluu itseasiassa ihan hyvää. Oli Hekan onni, että lähes kokonaisen viikon ajan oli päivälläkin pakkasta ja kuivaa. Näin ollen päästiin akuutimman vaiheen ohi aika helposti.


Tänään huomasin, että ytimen puoleen väliin saakka on ruvennut jo kasvamaan sellaista ohutta, suojaavaa kalvoa ja ainoastaan kärki on vielä saavuttamatta. Ihan kynsivallin juuressa pystyy juuri ja juuri silminnähden erottamaan, että sarveista on alkanut pikkuhiljaa syntymään. Vähän kurjaltahan se on tuntunut, että tämmöistä pääsi käymään mutta tekevälle sattuu ja tapahtuu. Sain myytyä vielä ensi viikon agiltyvalmennuksenkin, ihan varmuuden vuoksi. Mieluummin "pelaan" varman päälle kuin lähden riskeeraamaan yhtään mitään liian aikaisin. 

Hekan kranihoitokin siirtyi lääkekuurin takia, mutta toisena pääsiäispäivänä tsekataan kaveri kuosiin. Tulee toisaalta ihan hyvään saumaan tuokin, Heka saa kunnolla palautua kokonaisen viikon ja huhtikuussa radoille palaa entistä eheämpi valkoinen vilahdus.

Päivää ennen epiksiä käytiin normaalisti Haukkuvaarassa valmennuksessa ja se oli ihan suoraan sanoen oikea tekniikkatiistai. Itse ratatreeniä ei tehty, vaikka lopussa vedinkin putkeen viidellä esteellä sokkarin, pakkovalssin, vastakäännöksen ja saksalaisen. Itse ohjaustekniikoista ensimmäisenä työn alla oli valssi, sitten päällejuoksu, vastakäännös, sokkari, pakkovalssi, saksalainen ja kirsikkana kakun päällä flippi. Heka oli kuulemma siihen mennessä viikon toinen koira, joka kykeni niistä suoriutumaan, myös viiden esteen ratana. Tosin minä en meinannut saada rytmitystä kohdilleen viimeisessä harjoituksessa ja flipin kanssakin saatiin vääntää sekä kääntää ikuisuus. Se on Hekalla toimiva ohjaus, kunhan sen vaan saa siihen reagoimaan.

Luonnoksissa odottaa tarkastusta vaille oleva teksti kahden viikon takaisista Showlinkpets-messuista, mutta tässä neljän päivän mittaisella pääsiäislomalla on aikaa tehdä vaikka ja mitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti