Oikeat omegat Hekalle tarjoilee Nutrolin

Yhteistyössä: Nutrolin

Joulukuussa koira2015-messuilla Nutrolinin henkilökunta tunnisti oitis Hekan Voitolla Yöhön!-ohjelmasta. Näytettyäni heille kuvaa Hekan tassuista ennen/jälkeen, he pyysivät mahdollisuutta saada käyttää kuvia mm.facebookissa johon tietysti suostuin. Hekan tassut ovat jo useamman vuoden ajan pysyneet äärimmäisen hyvässä kunnossa, kiitos Nutrolinin.

Nutrolin kuuli, että olemme maaliskuussa täällä Jyväskylässä esiintymässä Showlinkpets-messuilla ja Heka kutsuttiin hakemaan heiltä kiitoslahja. Kyllä Hekan nyt ja tulevaisuudessa kelpaa, sillä Nutrolin ehdotti että he voisivat lähteä sponsoroimaan meitä! Tottakai me tartuimme tähän tilaisuuteen, löytyy konkreettista näyttöä kuinka mahtavat vaikutukset Nutrolinilla Hekaan on. En voi tarpeeksi kiittää Nutrolinia tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta meitä kohtaan.


Nutrolin tarjoaa useita täsmävaikutteisia rasvahappovalmisteita eri ikäisille koirille aina pennusta senioriin. Lisäksi heillä on yhdysvaikutteinen tuote nivelrikkoa sairastaville koirille sekä erillinen öljy joka on tarkoitettu työ ja- urheilukoirille. Kaikkia tuotteita yhdistää uusimpaan tutkimukseen perustuva koostumussisältö ja 100% luonnolliset lääke ja- elintarvikelaatuiset raaka-aineet. Ideologia on valmistaa tuotteita, joiden laatukriteerit ovat yhtä korkeat kuin ihmisten tuotteille asetetut. Lisäksi Nutrolin-sarja on Suomessa kehitetty, voiko enempää edes toivoa?

Nutrolin rakentuu neljän eri tukipilarin ympärille:

Tiede 
Tuotekehityksestä vastaa kansainvälisesti tunnettu tutkija, professori Mikko Griinari. Ravitsemustieteen uusin tutkimus saadaan näin koirien hyödyksi.

Laatu
Nutrolin käyttää ainoastaan lääke- ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita, ilman keinotekoisia säilöntäaineita. Kaikki tuotteet valmistetaan elintarvike- tai lääketehtaassa Suomessa. Laatukriteerit ylittävät reippaasti jopa ihmistuotteille asetetut vaatimukset.

Tarve
Tarpeenmukainen ja riittävä öljytäydennys hyödyttää koiraa parhaiten: pennun keskeiset rasvahappotarpeet ovat aivan erilaiset kuin vaikkapa iho-ongelmaisen tai nivelrikkoisen koiran. Nutrolinilla tiedetään täsmälleen, kuinka näistä erityistarpeista huolehditaan.

Vastuu
GMO-vapaat raaka-aineet ostetaan sellaisilta tuottajilta, jotka ovat sitoutuneet ekologisesti kestävään kalastukseen ja viljelyyn. Käytössä on vain kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja Nutrolinilla vältetään ylipakkaamista.



Kuten sanoin aikaisemmin, Nutrolin on jo useamman vuoden ajan kuulunut Hekan ruokavalioon ja se on ehdottomasti ollut kaikista rasvahappovalmisteista paras mitä ollaan kokeiltu. Heka säntää joka kerta salamana keittiöön kun se kuulee pullon kierrekorkin äänen ja se varmasti voisi vetäistä nuo öljyt sellaisenaankin kitusiinsa.

Odotan innolla yhteistyötä Nutrolinin kanssa! Tuotteista sun muusta saa lisätietoa blogin sivupalkissa näkyvää Nutrolin-logoa klikkaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti