maanantai 11. toukokuuta 2015

Taitava frisbeekoira jolla on maaiman tyhmin omistaja

Allekirjoittaneelle voisi vaihteeksi pujottaa kaulaan "maailman huonoin koiranomistaja"-mitalin. Miten ihminen voi vaan olla näin tyhmä ettei huomaa mitään aikaisemmin, vaikka koen tuntevani Hekan ihan läpikotaisin?

Epäilin vesihäntää, mutta Hekalla onkin häntää ympäröivät lihakset ihan jumissa. Kävin tänään kertaamassa muutamia frisbeetemppuja ja kiinnitin erityisesti huomiota siihen että Heka piti häntäänsä hieman vinossa. Joku asiasta ihan tietämätön ei olisi sitä osannut edes katsoa, mutta minä näen ne pienetkin muutokset. Tai ainakin luulen näkevinäni, sillä kyllähän minun olisi pitänyt tämäkin huomata jo aikoja sitten. Asia kävi melko selväksi, kun hieroin ja venyttelin Hekan perusteellisesti treenien jälkeen. Se tunne kun voit käsilläsi kokeilla millainen on lihasjumi. Ei muuten tunnu yhtään kivalta. Ei sitten niin yhtään.


Kyllä tuntuu pahalta. Tiedä kuinka ikävältä tuo häntä on tuntunut, mutta Heka...se vaan jatkaa. Tekisi mieli lyödä itseään turpaan ja lujaa. 

No mitä nyt sitten? Laitoin jo Päiville sähköpostia, että ennättäisikö tulla tsekkaamaan tuon koiran kropan ennen frisbeekisoja. Siihen asti pyrin itse hieronnalla, venyttelyllä ja tasapainotyynyllä vaikuttamaan asiaan sen verran mihin vain pystyn ja kykenen. Hekalla oli meneillään 6 viikon glukosamiini-kuuri, mutta tänään iltaruuan yhteydessä vaihdoin magnesiumiin ja kaveri saa nyt nukkua yönsä BOT-peiton päällä. Toivottavasti tästä kaikesta olisi nyt edes jonkinlaista apua.

Ei jostain syystä tämä blogiin kirjoittaminenkaan meinaa onnistua. Johtunee tästä ärsytyksestä ja vihasta itseäni kohtaan. Tuolla on kuitenkin useampi teksti luonnoksissa odottamassa (mm. Tiian ja Outin valmennukset) sekä vähän tulevista kisasuunnitelmista. Tällä viikolla on tulossa peräti 4 vapaapäivää, joten silloin lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa tähän blogiin.

2 kommenttia:

 1. Oivoi! Toivotaan, että jumit tulee kuntoon nopeasti. Kaikille sattuu noita ja Beijokin ehti muutamia kertoja tosi jumiin ennen kuin tajusin mitään. Monet koirat on vaan taitavia piilottelijoita, siksi on hyvä että tuntee omansa ja huomaa ennen muita, niinkuin siekin huomasit Hekan jumin! :) Suloinen kuva Hekasta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)
   Ja Hekakin on juuri sellainen, että peittää kipunsa viimeiseen asti että mistäpä tuota voi tietää ennenkuin tuo koira sitä jollain tavalla ilmaisee. Harmittaa silti :/ Sain onneksi tiistaille ajan kraniosakraaliterapiaan, toivottavasti Päivi saa jumin auottua.

   Poista