Kevätpäivä Vuorilammella

Kuten moni on jo varmasti huomannut, on blogin nimi muuttunut Superpudelssoneista Valkoiseksi Elosalamaksi. Tämän lempinimen Heka sai n. 2 vuoden ikäisenä agilityradalla juostessaan, sehän on kuin joku valkoinen elosalama, muuallakin kuin agilityssa. Banneria vaihtaessa tulikin sitten kyynel jos toinenkin, Täällä me kuitenkin elellään päivä kerrallaan ja onneksi olen päivisin taidetyöpajalla. Ne ihmiset siellä, se ilmapiiri...kaikki on niin mahtavaa ja rentoa etteivät mitkään sanat riitä kuvailemaan kuinka hyvä siellä on olla. Tänään meillä oli luontokuvauspäivä Laajavuoren Vuorilammella ja  kyselin eilen, että olisiko se kaikille okei jos Heka lähtisi mukaan. No tottakai se sopi ja pieni valkoinen vilahdus ei tiennyt mihin olisi aamulla singonnut, kun kysyin "lähteekö Heka mukaan?"

Kuva - Mika

Valokuvaamista, frisbeen heittelyä, ulkoilmasta nauttimista, nuotiopizzaa...sitä se oli reilut 5 tuntia + lenkkeilyt Vuorilammelle ja takaisin kotiin. Heka oli aivan onnessaan kun sille annettiin huomiota, se sai viillettää sielunsa pohjasta pitkin maita ja mantuja. Täällä kotona makaakin nyt ihan "raatona" se eräs valkoinen elosalama, mutta tämä on sitä tervettä väsymyst. Allekirjoittanut on saanut viettää iltaa kaikessa rauhassa ja ajattelinpa tulla tämän bloginkin päivittämään nyt kun on virtaa, motivaatiota ja nimenomaan sitä aikaa.

Ei minusta kyllä luontokuvaajaa tule. Ei todellakaan.

Voisin vielä vähän kertoilla meidän viime viikon muita kuulumisia, Jimin vuoksi en ole jaksanut niitä miettiä vaikka silloin tapahtui muutakin. Heka kävi uimassa Koirasportilla ja lisäksi saatiin tuurauspaikka Julian valmennukseen, josta ei kyllä jäänyt mitään positiivista sanottavaa. Tuntui että olimme Hekan kanssa ihan eri aaltopituudella kummatkin ja lisäksi radalla oli minulle aivan liian vaikeita kohtia, valssia valssin perään. Julia sanoikin että minä tein sen työn mikä kuuluisi Hekalle ja eihän siitä sitten mitään tullut. Päivi kävi myös antamassa Hekalle kraniosakraaliterapiaa, laserhoitoa ja Hekalle sen elämän ensimmäisen kerran akupunktiota. Hekalla nimittäin oli keskellä selkää, pienellä alueella melko mojova lihasjumi joka saatiin lopulta aukeamaan laserilla sekä akupunktiolla. Mitään muuta tuosta koirasta ei löytynytkään, se sai jälleen Päiviltä kiitosta kuinka hyvässä kunnossa se kaikinpuolin on.

Tämä päivitys on ollut oikea sillisalaatti, mutta olkoon. On edelleen tosi vaikeaa kirjoittaa samaan tekstiin monesta eri asiasta. Tälle viikonlopulle on kaikkea kivaa tiedossa ja ensi viikolla aksataankin melkoisen tehokkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti