perjantai 19. joulukuuta 2014

Rockin' around the agility

Taitavat Tassut järjestivät kivasti näin joulun alla epikset missä mekin käytiin kirmailemassa kolmen radan verran. Luksusta päästä edes hetkeksi pois joulukiireiden keskeltä.

Osallistuttiin hyppyputki-luokkaan sekä kilpailevien radalle. Hyppyputki-luokassa treenattiin lähinnä lähtötilannetta ja ne onnistuivatkin kaikilla radoilla kohtuullisen hyvin. Hekaa imivät tänään putken väärät päät. En vain jostain syystä ehtinyt koiraa ohjaamaan ja kertomaan sille ajoissa minne kuuluu oikeasti mennä. Mutta noin yleisesti olen kokonaisuutena kaikkiin ratoihin tyytyväinen. Ja Hekalla oli kivaa, sehän on pääasia.

Tässä vielä vähän elävää kuvaa kahdelta radalta. Kilpailevien ensimmäinen rata jäi kuvaamatta mutta eipä tuo haitanne yhtään. 

Laitoin taustamusiiksi hieman joulurallatusta näin tulevan kuusijuhlan kunniaksi.


Siinä taisi sitten olla viimeiset menot tämän vuoden osalta tähän tietoon. Hurjaa. Kulunut vuosi on mennyt ihan törkeän nopeasti ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus katsoa mitä tavotteita tälle vuodelle oli, mikä toteutui ja jäikö joku toteutumatta. Saatan syventyä aiheeseen joulunpyhinä kun ei ole muutakaan tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti