perjantai 26. joulukuuta 2014

Liekkeihin bensaa sataa...

No onhan se nyt ihan yliarvostettua pysyä jouluna pelkästään kotona. Me otettiin eilen Sallan kanssa ihan extempore-lähtö hallille - miksikäs muuten kuin treenaamaan. 

Heka pääsi aluksi päästelemään ns. turhat höyryt pois rallattelemalla edestakaisin 5 esteen mittaista rataa kun en ottanut edes aksakenkiä mukaan. That's it. En edes muista koska ollaan viimeksi kiekkoiltu ihan kunnolla, joten keskityttiin hiomaan flippiä sekä multisarjaa. Vai mikä se nyt on hienommalta nimeltään kun tehdään monta heittoa lyhyessä tahdissa. Flipissä Hekalla oli aiemmin ongelmana se, ettei se selkeästi hahmottanut miten se kuuluisi lähteä kroppaansa kääntämään. Csillan neuvoilla flippi on ottanut ison askeleen eteenpäin ja nyt sieltä tulee jo pieni ponnistuskin. Tuskinpa tuossa kauan menee että se on sillä mallilla mihin sen loppujen lopuksi haluan.


Allekirjoittanut hakee vielä tuntumaa noihin Jawzin DejaFlew-kiekkoihin ja osa heitoista tuppaa menemään päin hanuria, mutta tatsi paranee koko ajan ja nuo kiekot tuntuu kuin "meille" tarkoitetuilta. Uusien juttujen opettelussa käytän edelleen SofFlite-kiekkoja, jotta koira pysyy ns. itsevarmempana ja ainakin eilen Heka oli ihan liekeissä. No liekeissähän se on aina, minä vain peesaan ja varmistelen.

 

Joulua ollaan vietetty perinteisesti perheen ja sukulaisten kesken. On syöty, saunottu ja nautittu lumesta. Jos joku olisi oikeasti vielä 2½ viikkoa sitten sanonut että Jyväskylässä on tänä vuonna valkoinen joulu, olisi kyllä kasvoille valahtanut "ja lehmätkin lentää"-ilme. Ihmeitä tapahtuu. 

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ja Uuttavuotta 2015! T: Diva, Beijo & Miux

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sitä samaa myös teidän poppoolle! :)

      Poista