sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Koirafrisbee - multiple

Hups. Piti joulunpyhinä tehdä se katsaus kuluneeseen vuoteen mutta vastoin kaikkia suunnitelmia, me ollaankin tehty kaikkea muuta kivaa.

Pakkanen paukkuu, ulos ei ole asiaa treenaamaan ja koska vapaakorttia ei ole (vielä) lämpimään halliin, on keskitytty hiomaan frisbeilyn suhteen vähän kaikenlaista. Missäpä muuallakaan kuin omassa olohuoneessa. Ollaan otettu treeni alle temppu joka kantaa nimeä "multiple." Eli näin suomalaisittain tulkitsen sitä nimellä "monta heittoa lyhyessä tahdissa." Hekan innolla ja raivolla sehän kokeili alkuun kävisikö vaikka rebound päin polvia. No ei todellakaan. Hyvin nopeasti se kuitenkin hiffasi että kiekkoja nakellaan normaalia lyhyemmällä tahdilla ja sekös oli sitten ihan maailman paras asia. Kiekkoja sataa. Voi tätä onnea. Näin voisin Hekan kuvitella ajattelevan.


Uusia SofFlite-kiekkoja pitäisi saada lisää. Taisin jossain edellisessä kirjoituksessa mainita, että käytän noita kiekkoja edelleen jos opetan jotain uusia juttuja. Kuten nyt vaikka tämä multiple. Nyt noita ko.kiekkoja löytyy 4 kpl joista kaksi on kohta täysin käyttökelvottomia eivätkä loputkaan enää kovin kaukana käyttökelvottomuudesta ole. Laitoin Frisbeepointille kyselyä samalla kun tilasin yhden DejaFlew-kiekon lisää ja kuulemma tammi/helmikuussa pitäisi tulla kaikkia kiekkoja lisää. Saapa nyt nähdä. Aiemmin syksyllä sain vastaukseksi, että täydennystä tulee loka/marraskuussa vaan eipä tullut. Selasin jo ulkomaisiakin firmoja ja kahlasin ebaytakin läpi, erittäin huonolla menestyksellä. No tokkopa tässä kiire on, kyllä noilla vielä useamman kerran harjoittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti