torstai 23. lokakuuta 2014

Ei tartte lähtee ettimään onneaan meren taa

Tää on parasta just nyt. Hekan kanssa palailtiin jo viime viikonloppuna pienellä mökkilomalla frisbeetreenien pariin ja meno näytti tältä.


En saanut linkitettyä videota suorana tähän, joten se ohjautuu tuon linkin kautta youtubeen. Treenejä ollaan jatkettu tällä viikolla ja olen ottanut pari uutta juttua harjoittelun alle. Niistä lisää vähän myöhemmin. Frisbeilyyn on tullut ihan uudenlaista nostetta, sillä Heka on oppinut n. 2-3 metriä ennen seuraavaa heittoa pudottamaan kiekon suustaan jolloin se syöksyy täysillä uuden kiekon perään. Tuossa videolla se näkyykin hyvin. Aiemmin se tuli melkein ihan iholle asti ennenkuin pudotti kiekon suustaan, eli vauhti ikäänkuin stoppasi mutta nyt se vauhti pysyy yllä koko ajan kun vain muistaa ettei tulla ihan liian lähelle. Moni on ihmetellyt että ollaanko me unohdettu agility ihan tyystin. Ei. Ei todellakaan olla. Frisbeetä on vaan niin paljon helpompi lähteä treenaamaan, kun sitä voi tehdä ihan oman takapihan nurtsilla eikä tarvitse lähteä kovinkaan kauas. Huomenna kuitenkin palaillaan myös agilitykentille. Olen jo laittanut treenattavia asioita ylös ja kihisen innosta päästä jälleen aksailemaan! Veikkaan Hekan olevan asiasta samaa mieltä. Kuukauden mittainen tauko ei ollut yhtään huonompi idea. Toisaalta en olisi edes jaksanutkaan mitään tehdä Jimin sairastelujen vuoksi, mutta nyt puhkutaan uutta intoa jälleen.


Tällä viikolla on muutamana päivänä ja yönä ollut pakkasta ihan reilusti. Itseasiassa nytkin mittari näyttää -5 astetta. No okei, eihän tuo paljoa ole mutta viime yönäkin pakkasta oli rapeat -11 astetta. Hekan kanssa olen tämän reilun kuukauden mittaisen tauon aikana kuitenkin pitänyt sen kuntoa yllä tekemällä paljon lenkkejä jolloin se saa juosta suurimman osan ajasta vapaana, sekä  lisäksi spurttailua ylä ja -alamäkiin yms. Huomenna tosiaan suunnataan hallille aksailemaan sekä treenailemaan meidän "salaista" projektia joka liittyy marraskuiseen Jyväskylän KV-näyttelyyn. Tällä kertaa en ole kuitenkaan Hekan kanssa yksin asialla, stay tuned...jatkoa seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti