sunnuntai 3. elokuuta 2014

Paparazzi ulkoiluttaa kameraansa

Apua. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt valokuvaamassa missään koiriin liittyvässä tapahtumassa. Olisikohan peräti viime vuoden joulukuussa messarissa? Oli miten oli, tänään oli kuitenkin vapaapäivä (kerrankin) ja koska aivan meidän nurkilla, kolmen minuutin kävelymatkan päässä järjestettiin match show ja rallytokon möllikisat, lähdin pitkästä aikaa pelkän kameran kanssa liikenteeseen.

Tapahtuman järjesti koirankoulutus & pantapaja Etoelävä jonka jäljitelmää on Hekan mie romahan-panta. Ottamiani kuvia tapahtumasta löytyy kuvagalleriastani, näiden linkkien alta.


Kai sen saman voi mainita myös tänne mistä ilmoitin myös facebookissa, mutta jos galleriasta löytyy oman/omien koiran/koirien kuvia, niitä saa laittaa esim. omille kotisivuilleen tai blogiin. Copyright-merkinnät olen lisännyt kuvien alareunoihin. Tulevana viikonloppuna kamera pääsee toistamiseen ulkoilemaan sekä samalla reissaamaan, kun lähden Miran houkuttelemana turisteilemaan maailmanvoittajanäyttelyyn. Ensi viikonloppu olisi ollut tämän kuukauden ainoa viikonloppu, niin tokihan sen voi viettää mieluummin koiranäyttelyssä kuin kotona rentoutumiseen. Eikä tuolta näyttelystä pois selviä tyhjin käsin joten aika syystäkin hirvittää loppukuukausi, mutta maailmanvoittaja...se on vähän eri asia kuin joku tavallinen kv-näyttely. Täytyy vaan yrittää pitää se mieli maltillisena. Ihanaa on kuitenkin toisaalta lähteä katsomaan isoja häppeninkejä, ilman omaa koiraa. Muuten ei ole ensi viikolle mitään normaalista poikkeavaa ohjelmaa tiedossa, agilitykoulutuksia ja ehkä jotain pientä treeniä Hekan kanssa. 

Helteille ei näy tulevan loppua, joten eipä silloin mitään juurikaan edes tehdä. Mennään korkeintaan uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti