lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lauantaitanssit lemmikkikeskuksella

Lauantaipäivä kului hyvässä seurassa lemmikkikeskuksella, lauantaitanssien merkeissä. Siitä onkin jo aikaa, kun ollaan viimeksi käyty esittämässä koiratanssia yhtään missään. Meidän lisäksi esiintymässä olivat Jenna & Caro-villis, kääpiöpinserit Nelly & Nala sekä Maija & dobermanni Nowa. Olin jo hyvissä ajoin varautunut siihen, että lemmikkikeskuksen rajallinen tila ja huono lattia eivät ole omiaan tarkkaan suunnittellun koiratanssiohjelman harjoittelua varten mutta hyvää häiriötä siinä ainakin sai. Nyt toin ensimmäistä kertaa työstämisen jälkeen meidän Antsku-aiheisen ohjelman näkyville. Siitä on tarkoitus tehdä HTM-ohjelma, mutta tuolla tilanpuutteen vuoksi sitä oli täysi mahdottomuus edes yrittää harjoitella, joten freestyleksi se sitten loppujen lopuksi meni. Mutta se oli vain ja ainoastaan tämä yksi kerta.

Tuskinpa meistä kumpikaan siitä niin kovasti kärsi.

Vedettiin esitys kaksi kertaa läpi ja Heka ihan selvästi himmasi huonon lattian vuoksi, mikä puolestaan "aiheutti" sen, että se ei haukkunut lainkaan yhtä paljon kuin viime viikonlopun kisoissa. Se tuntui itseasiassa olevan melko hyvässä vireessä ja tuon koiran kanssa oli oikeasti tosi kivaa tehdä duunia. Päivä kesti kaikkineen päivineen reilut 4 tuntia, mutta Heka jaksoi loppuun asti kun muista alkoi jo mehut olemaan aikalailla vähissä. Osan ajasta Heka koisasi tyytyväisenä omassa boksissaan eikä se piitannut tuon taivaallista, vaikka liikkeessä kävi jos minkälaista koiraa ja hiihtäjää. Eikä me kumpikaan romahdettu hei! Olin torstai-iltana harjoitellut sen nutturan tekoa peilin edessä ja otin siitä epätoivoisena kuviakin, jotta osaisin tehdä sen jatkossa oikein. Hiuslakan avulla sain sen pysymään koko päivän ajan hyvin paikoillaan. Vähän kuuma meinasi tulla siinä villapaidassa, mutta noin muuten olen kaikinpuolin tyytyväinen. Ja kyllähän siinä yhden jos toisenkin katse kääntyi nopeasti taaksepäin. Palkkioksi päivän esityksistä ja lajiesittelystä saatiin valita pussilliset erilaisia puruluita koirille. Teki terää käydä välillä ihan vaan esiintymässä ja tekemässä lajille pr:ää, Hekalla oli kivaa ja se on tärkeintä.

Korkattiin tänään samalla kevään ja tulevan kesän pyöräilykausi. Kävin hakemassa koirien peräkärryn varastosta, tarkastin venttiilit ja pumppasin renkaat täyteen. Onhan se vähän huomiota herättävää (ei ihan vähääkään, vaan PALJON) kun peräkärryssä istuukin valkoinen pallopääpuudeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti