IHAN liekeissä

Eilen pyörähdettiin vaihteeksi JATin epiksissä kurvailemassa kisaavien A & B-hyppyradoilla. Ihan vain yhteisen ajan ja treenin puitteissa.

Juostiin yhteensä 4 rataa (2 + 2 uusintaa) joista jokainen meni hyllyosastolle. Mutta hällä väliä, ne oli ihan onnettoman pieniä ohjaajasta johtuvia mokailuja. Taitava koira meni sinne, minne ohjattiin. That's it. Radat oli tosi kivoja ja vitsit mikä flow meillä Hekan kanssa oli. Koira oli kuulolla, pysyi lähdöissä, oli hanskassa, irtosi hyvin mutta kuunteli ja luki ohjausta silti erittäin tarkasti. Alla oleva video kertookin varmasti loput, katsokaa vaikka itse.


Heka oli suoraan sanottuna ihan liekeissä ja kerrankin voin sanoa oman ohjaukseni näyttävän varsin siedettävältä. Ensimmäisellä radalla Heka liukastui tullessaan keltaisesta putkesta ulos, mutta ei ollut ainoa. Pari muutakin erittäin nopeaa koiraa liukastui tismalleen samassa kohdassa. Kun päästiin kotiin, tsekkasin ja hieroin koiran läpi ihan varmuuden vuoksi. Mutta oli ihan sikakivaa ja kyllä se on vaan upeaakin upeampi lahja päästä tuollaisen koiran kanssa radalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti