Ratatreenit & epikset

Agilityteemalla jatketaan. Mehän ollaan suorastaan "hulluiksi" ruvettu, kun parhaimmillaan on treenattu joka toinen päivä.

Sunnuntaina popparit tarjosivat jäsenilleen koko hallin mitalta ratatreeniä ja hetken asiaa tuumailtuani, päätin käyttää tämän mahdollisuuden hyödyksi.


Saatiin juosta rata kahdesti ja ensimmäisellä kerralla Sykkeellä oli hieman "pallo hukassa." Se haki kyllä esteille hyvin, mutta jotain pientä kuitenkin puuttui. Toinen veto oli huomattavasti parempi, tosin videolla näkyy kuinka Syke juoksee kolmanneksi viimeisestä esteestä ohi. Tuo oli ihan puhtaasti minun mokastani johtuvaa, sillä olin vaivaisen sekunnin myöhässä omassa ohjauksessa.

Eilen sitten meidän oma kotiseura järjesti epikset ja Sykkeen kanssa käytiin tuhlaamassa lahjakortteja mölliradan sekä uusinnan verran. Mölliradalla sai itse valita, että suorittaako kontaktit vai meneekö ohituskaistalla olevien putkien kautta. Rata oli ihan mielettömän kiva profiililtaan! Siellä oli kuitenkin yksi kohta, jonka onnistumista epäilin. Vielä en ihan täysillä luota siihen, että Syke irtoaisi vastaavanlaisissa kulmissa mutta ensimmäisellä kierroksella se sitten teki sen. Toisella kerralla Syke ei sitten irronnutkaan ja se pinkoi pituudesta ohi. Pituus menee nyt treenilistalle kovasta vauhdista suoritettuna.


Voittohan me sieltä sitten kuitenkin napattiin ja vieläpä puhtaalla nollatuloksella ajalla -16,13 s. Pieniä yllätyksiä mahtui molemmille radoille ja ne kohdat minkä epäilin epäonnistuvan, onnistuivat ja sama toisinpäin.

Treenit jatkuu vielä loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti