torstai 24. toukokuuta 2018

Aikuinen nainen

Otsikko sen jo kertoikin. Syke täytti juuri 9 kuukautta ja tiistaina huomasin sen pedissä veritahroja. Ensimmäiset juoksut. Ei muuta kuin pöksyt jalkaan.


Mitään ennakoivia merkkejä juoksujen alkamisesta ei ole ollut. Mitä nyt ehkä hieman valikoiva ruokahalu viime viikon sunnuntaina, mutta pistin sen ihan puhtaasti helteiden piikkiin. Taisi sitten loppujen lopuksi olla juoksuista johtuvaa. Syke on pöksyjensä kanssa ihan sinuit. Antaa niiden olla päällä, ei yritä repiä tai keplotella itseään niistä pois ja liikkuu niiden kanssa täysin normaalisti. Nyt kiitän itseäni siitä, että totutin Sykettä noihin housuihin lyhyitä hetkiä kerrallaan jo paljon aikaisemmin. Voin lämpimästi suositella myös muille.

Suurinta osaa on kiinnostanut, että mitä Heka on tästä tuumannut. Kuva puhukoon puolestaan.


Heka pikemminkin kiertää kaukaa kuin sanoen "vie tuo pois." Hekaa ei ole oikeastaan koskaan kiinnostanut juoksuiset nartut. Ei edes tärppipäivillä olevat. En kuitenkaan voi tähän 100% varmuudella nojata, joten Syke lähtee ensi viikoksi eräälle kaverilleni hetkeksi evakkoon. Oli vähän turhankin jännittävää löytää sille hoitopaikka, sillä kasvattaja ei pystynytkään muuttujien vuoksi ottamaan Sykettä heidän laumaansa. Hekaa taas ei kukaan halua enkä kyllä sitä mielelläni edes anna hoitoon noiden mahajuttujen vuoksi. Syke on paljon helpompi hoidokki kaikinpuolin.

Myöhemmin on tarkoitus palata toisessa bloggauksessa enemmän viime aikojen treeneihin ja tapahtumiin tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti