perjantai 16. maaliskuuta 2018

Valmistautumis -ja uimalapäivä

Tyyntä myrskyn edellä. Molemmat koirat ovat pääasiassa seuranneet vierestä, kun omistaja on suunnitellut ensi viikonlopun messuja sisällöntuotannon ja osastopaikan "koristelun" tiimoilta. Uskokaa tai älkää, se on yllättävän paljon aikaavievää. Plus sitten vielä SporttiRakin työt kaiken muun päälle. Kiirettä pitää, mutta kun rakastaa jotain täydellä sydämellä ja nauttii sen tekemisestä, ei paljoa kiireet ehdi painamaan mieltä.


Eilen Heka ja Syke pääsivät kuitenkin kaikkien valmistelujen keskeltä uimaan. Sykkeelle tämä oli ihan ensimmäinen kerta altaassa. Kaverini Linda (joka kävi syksyllä hieromassa Hekan), on nykyään Aquabarksissa töissä ja hän toimi altaassa uittajana. Alkuun Syke sai tutustua altaaseen vievään ramppiin ja syödä nameja sen päällä. Sitten Linda otti Sykkeen rauhallisesti syliin, vei sen keskelle allasta ja antoi sen uida ohjatusti takaisin minua kohti. Ensin Syke lähti liikkeelle räiskien, mutta hyvin nopeasti se löysi oikeanlaisen ja rauhallisen uintityylin. Tehtiin kolme toistoa ja se riitti näin ensimmäisellä kerralla. Syke oli oikein reipas ja ennakkoluuloton. Namit kelpasivat heti rampilla altaasta nousun jälkeen ja rohkeasti se käveli sitä alas lattialle asti.


Hekahan nyt oli ihan vanha konkari, mutta sillä meni HIEMAN tunteisiin kun Syke pääsi altaaseen ensimmäisenä. Lihasmassa on selvästi lähtenyt kasvuun ja täytyykin varailla heti seuraavaa uintia pääsiäisen jälkeiselle viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti