sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Infopläjäys - Kids & Pets lapsi -ja lemmikkimessut

Toteutettu yhteistyössä Kids & Pets lapsi -ja lemmikkimessujen sekä Showlinkin kanssa.

Minulla on aina ollut tapana koota tänne blogin puolelle sellainen infokooste, jos olemme jossakin tapahtumassa isosti mukana. Ensi viikonloppu tulee todellakin olemaan juuri sitä laatua, joten tässä on nyt tiivistettynä millainen aikataulu meillä silloin on.

Heka esiintyy Royal Canin-areenalla molempina päivinä: Lauantaina 24.3. klo 12.00 ja sunnuntaina 25.3. klo 12.30. Ohjelmamme kantaa nimeä:

Tiina & kääpiövillakoira Heka: "Meil on tää juttu joka kestää."

Kuva - Salla Kuikka

Esityksen sisältö kokonaisuudessaan on hieman erilainen, mitä meiltä on yleensä totuttu näkemään. Koska Heka täyttää huhtikuussa jo 10 vuotta (!!!), haluan jollain tapaa käydä meidän huikeaa, yhteistä taivalta lävitse.

Syke osallistuu sunnuntaina 25.3. Royal Canin-pentunäyttelyyn. Sen kehä starttaa heti klo 10.00 ja on järjestyksessään toinen, arvosteltava pentu. Syke tulee kuitenkin olemaan mukana messuilla jo lauantaina, kun olen aikeissa osallistua sen kanssa kehätotutukseen klo 10.00. Neiti tulee sinne muutenkin chillailemaan sekä totuttelemaan messuhälinään.


Meidän poppoolla on messuilla oma osasto, joka kantaa blogin ja facebookin mukaisesti nimeä Eloa & Sykettä. Osastomme löytyy B-hallista numero -ja kirjainyhdistelmällä B2-308. Sinne meitä voi tulla moikkaamaan koko viikonlopun ajan esitysten välillä. Koiria saa (luvallisesti) rapsutella ja muutenkin voi kysellä sekä jutella mitä nyt mieleen juolahtaa. Noin 20 minuuttia ennen Hekan esityksiä pyrin kuitenkin rauhoittamaan tilanteen täysin valmistautumisajan puitteissa.

Lauantaille 24.3. olen kuitenkin mahduttanut kalenteriin yhden, minulle erittäin tärkeän tapahtuman jonka aion valokuvata. Nimittäin kaverikoirien palkitseminen klo 14.00. Syystä että toiminta on minulle edelleen sydäntä lähellä, olihan edesmennyt toyvillakoirani Jimi myöskin kaverikoira ja ansioitunut sellainen.

Koska teen oleellisena osana yhteistyötämme sisällöntuotantoa ja bloggaamista, tulen viikonlopun aikana lähettämään reaaliaikaista materiaalia sekä faceen, että instagramiin. Ei kai tässä muuta sen ihmeellisempää, koirien osalta valmistautuminen jatkuu heti alkavalla viikolla. Nähdään viimeistään messuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti