perjantai 9. maaliskuuta 2018

Heka valmistautuu Kids & Pets-messuille - osa 1: Klinikalla

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy & Eläinklinikka AlmaVet

Täytyy heti alkuun sanoa, että Hekalla ei ole mitään hätää vaikka otsikosta sellaisen käsityksen voi ehkä saada. Sillä on kaikki hyvin. Itseasiassa niin hyvin, että tämän päivän klinikalla käynnin jälkeen voidaan ihan tosissaan sekä hyvillä mielin aloittaa valmistautuminen loppukuun Kids & Pets - lapsi -ja lemmikkimessuille.

Ajankohdallisesti Hekan rokotukset kaipasivat uusimista, mutta ennen sitä toimenpidettä päästiin koeajamaan AlmaVetin uusi ja upea treenitila. Klinikka on vastikään saanut tilojen laajenemisen myötä ihan oman treenitilan. Se on juuri sopivan kokoinen mm.näyttelyjuttujen sekä frisbeetemppujen -ja sarjojen harjoitteluun. Ihan täydellinen juuri meille! Ja lisäplussaahan tuo tietsti se, että tila on lämmin eikä tarvitse murehtia milloin omat sormet jäätyy. En muista tarkalleen että mitä materiaalia siellä käytetty alusta on, mutta tämän päivän treenien perusteella pitävää se ainakin on. Ja jos yhtään Hekaa tiedätte, se ei todellakaan säästele tai himmaa.


Hekan kanssa haettiin näin ensimmäisellä kerralla tuntumaa itse pohjaan sekä kokeiltiin miten yksittäiset temput sekä frisbeen kanssa, että ilman, onnistuvat. Hieman on hakemista, mutta ei todellakaan niin pahasti mitä pelkäsin. Ensi viikolla on sitten Sykkeen vuoro mennä harjoittelemaan showjuttuja. AlmaVet antaa meille mitä upeimman mahdollisuuden valmistautua kahden viikon päästä starttaaville messuille, kiitos!

Heka oli ihan pähkinöinä, kun se pääsi liki 2½ viikon tauon jälkeen treenaamaan. Työnarkomaani mikä työnarkomaani. Sitä ei häirinnyt edes se, että tila sijaitsee klinikalla. Tosin kun töitä pääsee tekemään niin se on se ja sama, että missä sitä silloin ollaan. Treenien jälkeen Suvi vielä rokotti Hekan. Samalla siinä sitten keskusteltiin mikä Hekan vointi on kaikinpuolin tällä hetkellä. Kun siirryttiin Anallergenicista Savoon, Hekan koko olemus on ottanut hurjia harppauksia parempaan. Suvikin totesi Hekan kopeloituaan, että se ei enää tunnu lainkaan sellaiselta "kuivalta" ja luisevalta kuin mitä se vielä viime syksynä oli. Painoa on edelleen se 5,9 kg mutta Suvikin oli sitä mieltä, että sen aiheuttaa etukropan lihasten puute. Lisäksi Suvi kuunteli Hekalta perinteisesti sydämen (ei sivuääniä) sekä tarkasti pinnallisesti hampaiden tilanteen. Kyllä se vaan lämmitti kuulla itse eläinlääkärin suusta, että kuinka hatunnoston arvoista se on kun jaksan niin ahkerasti niiden hampaita pestä. Lisäksi parodontiitin eteneminen on selvästi hidastunut, ei kukaan tainnut uskoa että tämäkin päivä voitaisiin joskus nähdä.

Hekalla on kaikinpuolin asiat nyt hyvin. Vielä kun saadaan sitä lihasta kasvatettua, niin tulee sitten sitä painoakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti