Kids & Pets lapsi -ja lemmikkimessut-viikonloppu

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Ohi on ja olo on kyllä sen mukainen.

Tein laajaa yhteistyötä itse messujen + showlinkin kanssa sisällöntuotantoon liittyen, joka nosti viikonlopun kokonaisuudessaan ihan uusiin sfääreihin. Kun johonkin asiaan ryhdyn, teen sitä täydellä sydämellä. Tein erilaisia päivityksiä messuille + pentunäyttelyyn valmistautumisesta mm.blogiin, faceen ja instagramiin sekä järjestin kolme lippuarvontaa. Uskokaa tai älkää, tähän kaikkeen käytettyjen työtuntien määrä on melkoinen. Vaikka väsymys oli hetkittäin melko suurta, silti hetkeäkään en vaihtaisi pois.


Perjantaina pakkasin auton jo hyvissä ajoin täyteen tavaraa ja saman päivän iltana kävimme myös laittamassa oman osastomme kuntoon sekä koeajamassa esiintymisareenan.

Heka esiintyi molempina päivinä Royal Canin-areenalla ja esitys oli "kuvaelma" meidän yhteisestä harrastustaipaleesta. Kun keskustelimme yhdessä Marian (joka juonsi areenan ohjelman) siitä, mikä Hekan kanssa on parasta, olin lähestulkoon tippa linssissä. Kaiken sen ikävän jälkeen on vain ollut  ihanaa päästä tekemään sen kanssa yhdessä, kun kaikki on hyvin. Ei ole mitään parempaa. Heka on sellainen luottopakkaus, se veti molemmat esitykset rutiininomaisesti läpi. 

Meillä oli messuilla oma, Eloa & Sykettä-messuosasto, missä kävijöitä riitti koko viikonlopun ajan. Erityisen ihanaa oli nähdä kasvotusten meidän somekanavien seuraajia! Te olette yksi suuri motivaation lähde tässä kaikessa.

Ehkä eniten minua jännitti se, että miten Syke selviäisi ensimmäisestä, isosta tapahtumasta missä se on mukana. Se olisi voinut räksyttää tauotta, kulkea häntä koipien välissä, olla varuillaan ja ties mitä. Kun meidän ständin vieressä, kahden metrin päässä posahti ilmapallo lauantaina, Syke ei hätkähtänyt sitä millään tavoin. Se hetki todisti minulle itselleni todella suuresti sen, että tuo pentu ei tosiaankaan turhista hätkähdä tai stressaa. Syke se vain chillaili messualueella kuin mikäkin hulda huoleton ja sunnuntain pentunäyttelyssäkin se debytoi täysin yli odotusten. Kirjoitin pentunäyttelystä erikseen ihan oman tekstinsä ja sen voi lukea alla olevaa linkkiä klikkaamalla:



Kokonaisuudessaan viikonloppu oli erittäin onnistunut. Yhteistyö ja yhteydenpito järjestävien tahojen kanssa sujui kuin rasvattu ja siksi tätä sisällöntuotantoa oli ilo tehdä. Isot kiitokset luottamuksesta meitä kohtaan kuuluvat tottakai Kids & Pets lapsi -ja lemmikkimessuille sekä Showlinkille. Lisäksi kiitos kuuluu meidän yhteistyöklinikallemme, AlmaVetille, joka on antanut meille mahdollisuuden harjoitella omassa treenitilassaan näitä messuja varten.

Nyt huilataan hetki, ennen kuin käännetään katseet ensi kuuhun ja Helsingin eläinystäväni-messuille. Yhteistyö showlinkin kanssa jatkuu. Syke osallistuu sunnuntaina 22.4. toiseen pentunäyttelyynsä ja Heka esiintyy messuilla molempina päivinä. Katsotaan mitä kaikkea uutta ja hauskaa keksitään tänne somen puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti