lauantai 12. elokuuta 2017

Lomalla jälleen

Niin siinä sitten kävi, että kaupunki "paiskasi" lomamääräyksellä ja tässä sitä nyt sitten vietellään kesäloman toista puolikasta. Työsuhteeni kaupungin alaisuudessa loppuu tämän kuun lopussa ja heti syyskuun alusta alkaen aloitan työt markkinointiviestinnän parissa. Tulee olemaan NIIN siistiä. 

Hekan vointi on palannut normaaleihin uomeihin; Uusi ruokavalio toimii ja se vielä kaiken lisäksi maistuukin hyvin. Kyllä näkee ja tuntee, että ravinteet yms imeytyy koiraan. Painokin on noussut tasaisesti normaalilukemiin eikä se 100-200 grammaa lisää olisi yhtään pahitteeksi. Samalla tulin miettineeksi ja uudistaneeksi lisäravinnepuolta. Nutrolinin iho&turkki-öljy on ja pysyy hamaan tappiin asti, mutta lähinnä mietin noiden nivel -ja magnesium sekä monivitamiinivalmisteiden käyttöä. Kirjoittelen hieman myöhemmin, että minkälaiseen ratkaisuun asian suhteen päädyin.

Maanantaina Päivi tuli pitkästä aikaa kranioimaan Hekan. Uusi ruokavalio ja- aktiviteetit, antibioottikuuri, laserhoidot sekä osteopatia olivat tuottaneet yhteisvoimin tulosta ja Heka ei ollut enää niin tukkoinen kuin mitä olin etukäteen pelännyt sen olevan. Itseasiassa koko lantion alue oli erittäin hyvässä kunnossa, sillä mitään hoidettavaa sieltä ei löytynyt. Myöskään sisäelimissä eikä kalvoissa ilmennyt minkäänlaista kireyttä. Sen sijaan molempien etujalkojen, löysät kainalolihakset, olivat kiristyneet ja niitä Päivi saikin availla tovin jos toisenkin. Hyvin ne kuitenkin sieltä avautuivat ja sain vielä erittäin hyvät ohjeet siihen, miten voin itse niitä jatkossa käsitellä. Viikon verran Päivi kehotti vielä ottamaan rauhassa, että hoidon hyödyt saavutettaisiin maksimiteholla. Harrastuskentille pääsemme näin ollen palaamaan ensi viikolla. Heka sen sijaan on itse sitä mieltä, että tämä "saikkuilu" riittää jo.


Koska taukoillaan vielä tämä viikko, olin lupautunut pienten pentujen tuomariksi kennelkerhon järjestämään mätsäriin keskiviikolle. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, muuta kuin että se on joka kerta aivan jäätävän vaikea tehtävä ja aina olen repiä hiukset päästäni. Haluaisin palkita kaikki!

Tänään sen sijaan olimme Hekan kanssa "kantamyymälämme", Seppälän Mustin & Mirrin vieraina. Valkoinen villaeläin ei meinannut keesissään pysyä, kun kysyin siltä aamulla että haluaako hän lähteä mukaan. Jaa että halusiko. Esitimme kahden tunnin vierailun aikana asiakkaille erilaisia temppuja ja Heka oli ihan pähkinöinä kun pääsi tekemään pitkästä aikaa edes jotain. Parasta sen mielestä taisi kuitenkin olla ne hetket, kun jossain päin joku rapisteli jotakin. Hyvä ettei vetänyt yhden herkkulaarin sisältöä kokonaisuudessaan kitusiinsa. Tämä jos joku on todellakin merkki siitä, että Heka voi hyvin ja on kunnossa. Heka tykästyi myyjien sille tarjoamiin kalkkunaherkkuihin, joita sainkin sille sitten n.puolen kilon pussillisen mukaan. Taisi löytyä nyt toinenkin valmisherkku, jota Hekan maha sietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti