perjantai 10. kesäkuuta 2016

Waldogs - jokaiselle jotakin

Rotutuotteiden ihmeellinen maailma. Kukapa meistä ei olisi jotain omaan rotuun liittyvää oheistavaraa omistanut. Itseäni on henkilökohtaisesti jo useamman vuoden ajan ärsyttänyt villakoira-rotutuotteissa se, että ne ovat juuri sitä perinteistä puudelia - pompulaa, pampulaa ja rusettia. Yh. Varmaankin juuri siksi, että Heka (ja aikoinaan myös Jimi) on ollut jo yli puolet elämästään ilman sitä muhevaa turkkia. Ei ole tuntunut omalta hankkia esim. hupparia, jossa olisi pampuloilla ja ruseteilla kuorrutettu villakoiraprofiili.

Asiaan tuli tällä viikolla muutos, sillä Waldogs-kuosien takana oleva suunnittelija kertoi facebookin villakoirat-ryhmässä kaipaavansa kuvia, joiden pohjalta hän voisi suunnitella erilaisia villakoira-kuoseja. Mikä on sellainen kuva, jonka miellyttää omaa silmää eniten? Näin oitis tilaisuuteni olevan tässä, annoin hänelle Hekan kuvan käytettäväksi ja toivoin kovasti että nyt siihen vastattaisiin ja joku loisi sen sporttimallin villakoira-kuosin.


Waldogs on todellakin lunastanut lupauksensa, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Olinkin pudota tuoliltani, kun näin että ylläolevaa Hekan kuvaa oli käytetty apuna sporttimallin villakoiraprofiilin suunnittelussa. 


Tekstivaihtoehtoja on monia ja itse olin äärimmäisen innoissani juuri tästä tekstistä. Aion kuun lopussa tilata vielä jotakin lisää, kunhan osaan päättää että mitä. Oikea koiraihmisten karkkikauppa!

Kiitos Waldogs ihan mielettömän hienosta kuosista! Hekan kuvan pohjalta tehtyä villakoiraprofiilia saa lisäksi eri värisenä (mm.mustana, harmaana, aprikoosina ja ruskeana) joten ei kun vaan selailemaan ja shoppailemaan Waldogsille!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tuo uusi sporttimalli villiksestä! Itseänikin on jo pitkään mietityttänyt se, että miksei villakoira paidoissa yms. ole sporttimallia vaan juurikin sitä pampula puudelia.
  Shelteistäkin tuli tuonne muutama päivä sitten lisää malleja. Valinnan vaikeushan siinä iski ja oli pakko tilata kaksi erilaista paitaa eri teksteillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että muillakin on ollut samanlaisia mietteitä :) Tuolla on kyllä NIIN paljon ihania kuosivaihtoehtoja rodusta kuin rodusta, varsinkin shelteissä se blue merle oli yli-herkullinen :D

   Poista
 2. Ihan parasta, että just Heka valittiin sporttimalliksi! Heka jotenkin symboloi mielestäni sitä kaikkea, mitä villakoira turkin alla on. Jos jonkun noista kuoseista valitsisin, niin olisi se ehdottomasti juuri tämä Heka-kuosi, koska omatkin koirat olleet usein samantyyppisessä trimmissä. Mutta jään nyt (köyhänä) toistaiseksi odottelemaan josko tulisi vielä enemmän isovillan näköinen sporttimalli vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista ja mieltä lämmittävistä sanoista :) Niinhän se tässä rodussa tuppaa olemaan, että se muhkea turkki hämää yllättävän paljon. Siellä alla kuitenkin piilee kauniskroppainen koira. Toivotaan, että vielä saataisiin tuonne valikoimaan se sporttinen isovillakoira ;)

   Poista
 3. Ihan parasta, että just Heka valittiin sporttimalliksi! Heka jotenkin symboloi mielestäni sitä kaikkea, mitä villakoira turkin alla on. Jos jonkun noista kuoseista valitsisin, niin olisi se ehdottomasti juuri tämä Heka-kuosi, koska omatkin koirat olleet usein samantyyppisessä trimmissä. Mutta jään nyt (köyhänä) toistaiseksi odottelemaan josko tulisi vielä enemmän isovillan näköinen sporttimalli vielä. :)

  VastaaPoista