maanantai 28. syyskuuta 2015

Heka se meni ja lähti Voitolla Yöhön!


"Seitsemän kilpailijaa. Seitsemän päivää aikaa harjoitella taito, johon jotkut käyttävät koko elämän."

Mistä on kysymys?

Voitolla Yöhön on uusi, suora koko perheen estradiviihdeohjelma, jossa seitsemän julkisuuden henkilöä ottavat joka viikko uuden haasteen vastaan ja todistavat, että vain viikon harjoittelun jälkeen kaikki on mahdollista.

Nyt seuraa JYMY-uutisia! Heka on mukana Voitolla Yöhön!-ohjelmassa! ja tässä viimeisen vuorokauden aikana käytyäni läpi meidän sosiaalisen median kanavia, ovat ne olleet kirjaimellisesti ihan tukossa ja ovat edelleen. Kirjoittaessani tätä bloggausta, istun majoituspaikkani sängyllä Hekan koisatessa tyytyväisenä vieressä ja adrenaliini virtaa melkoisen lujaa. Kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä huolehtivat Hekasta ja sen kanssa treenaamisesta tämän viikon ajan. Allekirjoittaneen tehtäväksi jää tämän kolmikon valmentaminen sekä hitsaaminen yhteen ja tämän viikon sunnuntaina, 4.10, he näyttävät harjoittelun tuloksen suorassa lähetyksessä mtv3:lla klo. 19.30!

Mitä Heka sitten heidän kanssaan tekee? 1½ minuutin mittaisen, koiratanssiin pohjautuvan esityksen hauskoilla elementeillä.

Eilen nähdyssä suorassa lähetyksessä kansanedustaja, Susanna Koski, vietiin salaiseen huoneeseen missä Heka häntä odotti kultainen kirjekuori kaulassaan. Susanna saapui takaisin studion puolelle Heka sylissään, jossa hänelle myös selvisi kultaisen kirjekuoren avattuaan, että hän saisi valita itselleen parin suorittamaan samaa tehtävää. Näin ollen radiojuontaja, tv-kasvo, Aki Linnanahde, joutui jättämään hänelle aikaisemmin valitun haasteen ja ryhtymään koirankouluttajaksi yhdessä Susannan kanssa.


Tässä he sitten ovat. Sekä Susanna, että Aki vaikuttavat molemmat oikein mukavilta ja uskon todellakin kaiken sujuvan heidän kanssaan paremmin kuin hyvin. Annoin molemmille suoran lähetyksen jälkeen hankkimani treenilelut (Hekan huomaamatta tietenkin.)

Olen äärimmisen innoissani tästä koko ohjelmasta ja sen ideasta ylipäätään. Meille tulee varmasti hauska ja ikimuistoinen viikko täällä Helsingissä. Heka on onneksi maailman lunkein tyyppi, siitä saa oikeasti olla onnellinen. Kuvia ja videoita tulee ihan varmasti pitkin viikkoa, kuten myös kuulumisia sekä tänne, faceen että instagramiin sekä tietysti mtv3:n ja Voitolla Yöhön-ohjelman nettisivuille sekä heidän sosiaalisen median kanaville. Lisäksi Susanna ja Aki päivittävät kuvia ja kuulumisia omille facebook ja instagram-tileilleen. Ilmeisesti snäppiinkin molemmat ovat jo laittaneet jotakin.

Jokaisella kilpailijalla on oma hyväntekeväisyyskohteensa jolle he kerryttävät pottia Voitolla Yöhön-ohjelman katsojaäänestyksen kautta. Mtv3:n nettisivujen kautta tapahtuva äänestys on täysin ilmaista ja sen voi tehdä täällä: Voitolla Yöhön - äänestys.

Muistakaahan äänestää Susannaa ja Akia, teemme tästä hauskan ja mieleenpainuvan show'n! Jos joltakulta jäi eilinen jakso/Hekan osuus näkemättä, sen voi katsoa tämän linkin takaa ->

2 kommenttia: