perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantai 13.pvä - hyvän onnen päivä

Tällä viikolla on piisannut aurinkoa ja lämpöä.  Jimin ja Hekan kanssa on vietetty pitkiäkin aikoja ulkona lenkkeillen ja nauttien, kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tulee.


Keskiviikkona käytiin korkkaamassa tassupassi TT:n hallilla. Jimi meni siksi aikaa mummini luokse hoitoon kun me Hekan kanssa reippailtiin hallille mennen tullen. Siellä olikin jonkun verran populaa paikalla, mutta molemmat kentät olivat kalenterin mukaan vapaana päivällä kahden tunnin ajan. Kuitenkin vähän jäi sellainen "kiire kiire kiire"-fiilis. Kun me sitten treenaamaan päästiin, niin tämä porukka jäi reunalle seuraamaan meidän tekemisiä ja kieltämättä tuli sellainen olo että nyt on treenattava äkkiä ja tekeminenhän oli sitten sen mukaista. Minä kävin kierroksilla, Heka kävi kierroksilla ja plaah...en edes ymmärrä minkä takia lähdin kiirehtimään kun kentän ollessa vapaana, saa siellä treenata kuka tahansa. Haukkuvaarassa on mielestäni olemassa hyvä sääntö sille, jos vapaakorttilaisia on treenaa sillä hetkellä useampi, on treeniaika silloin jaettu 20 minuuttin per lärvi tasapuolisuuden nimissä. Tuo sama sääntö olisi kyllä kätevä ottaa myös TT:lla käyttöön. Taidanpa asiakaspalautteena laittaa pienen kehittämisidean eteenpäin.

Mutta niistä itse treeneistä ei jäänyt mitään sen kummempaa raportoitavaa. A oli sopivasti raahattu reunalta kentälle ja ajattelinpa hyödyntää sitä tekemällä juoksareita. Hekan fokus oli taas vaihteeksi enemmän allekirjoittaneeseen kuin eteenpäin ja sieltä tulikin vain kaikista 8:sta toistosta 2 suht.hyvää kolmen laukan juoksaria. Toisella puolella käytiin tekemässä kahdella aidalla sellainen joku oikein laiskan ohjaajan treeni että istuin maassa ja lähettelin Hekaa takaakierroille pelkästään suullisilla käskyillä. Yllättävän hyvin tuo toimi vaikka en ollut edes kropallani sitä tyrkkimässä mihinkään. Että semmoiset huuhaa-treenit. Ensi viikolla ollaan menossa hallille uudestaan, mutta mietin kyllä ajankohdan äärimmäisen tarkkaan.

Ajattelin pitkästä aikaa kertoilla myös Jimin kuulumisia pidemmän kaavan kautta. Tilasin jo tovin aikaa sitten Jimille uuden panna tutusta ja turvallisesta Leenan pantanurkasta ja tottakai oman arvonsa vanha pöödeli ansaitsee kultaista ja bling blingiä. Juuri Jimille passeli. Tänään käytiin uusimassa rokotukset ja pyysin samalla tsekkaamaan Jimin sydämen sekä keuhkojen tilanteen. Sivuääni on ja pysyy, mutta Jimin terveys on yhtä hyvä kuin viime syksynä sairastelujen loputtua. Keuhkossa ei ollut nestettä eikä sieltä myöskään kuulunut minkään sortin rohinoita ja tässä vaiheessa kivi vierähti pois oman sydämen päältä. Tulimme kuitenkin eläinlääkärin kanssa puhuneeksi sydänultrasta jossa aion käyttää Jimin tulevan kevään aikana ennen hammaskiven poistoa. Varmuuden vuoksi Jimi on täysin oma itsensä ja se saa jatkaa arvokasta työtään kaverikoirana aivan kuten tähänkin asti.

Perjantai ja 13.pvä oli näin ollen meille hyvän - eikä epäonnen päivä. Huomenna allekirjoittanut on valokuvaamassa uusien kaverikoirien perehdytystä ja sunnuntaina päästään taas pitkästä aikaa Hekan kanssa Tiian valmennukseen. Whippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti