TT:n keinonurmen "koeajo"

Taitavat Tassut järjesti tänään yhtenä osana "avoimet ovet"-tapahtumaa agilityn epikset ja koska ei olla Hekan kanssa ko.hallin keinonurmea käyty vielä "koeajamassa", käytiin paikanpäällä kirmaamassa kaksi rataa. Se oli lisäksi ns. pehmeä alku kraniohoidon jälkeen.

Ilmoitin meidät vain ja ainoastaan kisaavien radalle ja ruksasin samantien uusivani jos ensimmäinen rata menisi aivan reisille. Rata oli ihan superkiva, mutta ei kuitenkaan mikään täysin läpihuutojuttu. Kolmessa kohdassa sai olla tarkkana, ettei vahingossakaan tulisi työnnettyä koiraa väärälle esteelle. Minä sorruin niistä ensimmäisellä radalla yhteen ja se meni tältä osin hyllyosastolle. Tästä radasta on kuitenkin olemassa video ja se tulee tässä.


Kyseessä on ihan selkeä ohjaajan huolimattomuusmoka. Uusintakierroksella pysyin tiukempana ja sieltä rapsahtikin 0-voitto huikealla ajalla 24,09 s (ihanneaikaa ei ollut määritetty.) Tuosta nollaradasta ei valitettavasti ole videota, mutta tuon videon perusteella on varmasti pääteltävissä kuinka hienosti Heka hoiti homman kotiin. Illan teema oli "lähdössä pysytään" ja kun se onnistui, pakkakin pysyi hyvin kasassa molemmilla radoilla. Jopa minun silmiin meidän meno näyttää ihan oikealta aksalta. Kaiken lisäksi hallin keinonurmi osoittautui ihan mielettömän hyväksi. Olin nimittäin kuullut sieltä sun täältä sen olevan varsinkin nopeille koirille liukas, mutta ainakin omille jaloilleni se tuntui hyvältä eikä Hekakaan liukastellut yhtään. Eli pitoa löytyy.

Pisteenä i:n päällä on ihan PAKKO mainita kuinka hienot palkinnot saatiin. Nehän nyt on ihan sivuseikka, mutta harvoin epiksissä palkinnot ovat näin hyviä kuin tänään. Iso muovikassillinen täynnä herkkuja, leluja, suklaata, avaimenperiä sekä tietysti pokaali. Erityisesti pisti silmään tuo Fazerin kismet-suklaapatukka, jossa luki: "Parhaalle."  Vaikka tuo suklaa nyt olikin allekirjoittaneelle, on se henkisesti tarkoitettu meistä parhaalle...eli Hekalle.

2 kommenttia:

  1. Hei ihan huippu idea toi Kismetpatukka voittajalle! :D Ja mä ainakin yleensä aina arvostan jos on hyviä palkintoja epiksissä tai virallisissa missä vaan kisoissa, onhan se aina mukavempi kun kerran osallistumisesta maksaa niin saa rahallekin vastinetta kun onnistuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi kiva ylläri :D Onhan se tosiaan kiva jos rahoilleen saa edes jotakin vastinetta - ja mä arvostan aina eniten sitä, jos ne palkinnot on koiralle. Mähän vaan kerron minne Hekan täytyy milloinkin mennä ja Heka tekee suurimman duunin ;) Se oli kyl surkuhupaisaa kun vuonna nakki ja muussi Heka oli jossain mätsärissä PUN 4 ja sai palkinnoksi sellaisen puruluurullan :D Niitä olisi saanut kaupasta sillä ilmomaksun hinnalla säästöpakkauksen...

      Poista