tiistai 17. huhtikuuta 2018

WAO-epikset & laseterapia

Edelliseen viikkoon tuli sitten kertalaakista muutoksia suunnitelmiin. Tärkeimpänä se, että Sykkeen piti aloittaa nuorten koirien agilityvalmennus Haukkuvaarassa, missä meillä on jaettu ryhmäpaikka tämän ja toukokuun ajan. Maanantain pentutreffien jälkeen minulle nousi liki 38 asteen kuume ihan ykskaks ja vietin aikaani pääasiassa sängynpohjalla perjantaihin saakka. Halu parantua oli kova, sillä lauantaina meillä oli peräti neljä starttia juostavana Marin ja Hipun WAO-tukiepiksissä.

Koska kuumetta ei enää perjantai-iltana eikä lauantai-aamuna ollut, uskallettiin lähteä kisaamaan.


Gamblers, Tunnels, Power & Speed sekä Slalom. Nämä eivät olleet siis mitkään perinteiset epikset ja pakko kyllä myöntää, että noita edellämainittuja luokkia saisi järjestää enemmän. Ne tuo kivasti vaihtelua ja mietittävää niihin tavallisiin aksaratoihin. Kyllähän Hekassa vielä se tauko näkyi ja iso kenttä saa sen kirjaimellisesti "repeämään" liitoksistaan. Tuntumaa kuitenkin saatiin ja napattiin sitten vielä voitto Power & Speed-radalla sekä 2.sijat Gamblersissa ja Tunnels-luokassa ja 3.sija Slalomissa. Minulle tämä kisaformaatti ei ollut entuudestaan vieras, sillä vuonna 2016 voitin agilityn olympiakultaa bordercollie Luxilla ja pronssia Hekan kanssa juuri näillä radoilla.


Palkintoihin oli todellakin panostettu. 20 euron ilmoittautumismaksu kertaantui lähes viidesti. Saatiin mm.Hurtan tuotteita sekä herkkuja.

Maantaina käytin Hekan AlmaVetissä laseroitavana. Olen tänä vuonna entistäkin tarkempi ja tiukempi siitä, että pidän sen lihashuollosta -ja kunnosta erityistä huolta sekä annan reippaasti enemmän aikaa palautua kisoista ja treeneistä. Heka sai laserannokset niskaan sekä molempiin olkavarsiin. 


Heka ei nyt tule tekemään ennen viikonlopua oikeastaan mitään muuta, kuin vetämään lonkkaa. Sen sijaan nyt keskityn siihen, että Syke olisi valmis viikonlopun koitokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti