maanantai 16. huhtikuuta 2018

Nähdään viikonloppuna Helsingissä!

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Team Eloa & Sykettä pakkaa kimpsunsa sekä kampsunsa loppuviikolla ja suuntaa kohti Helsinkiä sekä Eläinystäväni-messuja!


Viime kuun Kids & Pets lapsi -ja lemmikkimessujen tavoin koostan tähän samalla tavalla myös Helsingin messujen ohjelman meidän osalta. 

Heka esiintyy Royal Canin-areenalla molempina päivinä: Lauantaina 21.4. klo 13.30-14.00 ja sunnuntaina 22.4. klo 14.00-14.30. Helsingissä tullaan näkemään sama ohjelmakokonaisuus kuin Jyväskylässä ja esityksemme kantaa nimeä:

Tiina & kääpiövillakoira Heka: "Meil on tää juttu joka kestää."

Syke sen sijaan osallistuu toiseen pentunäyttelyynsä sunnuntaina 22.4. ja se on kehässä arvioitavana n. klo 11.15-11.30. Syke on kuitenkin mukana mestoilla jo lauantaina, vaikka sillä ei mitään erityistä ohjelmaa silloin ole.

Meillä on näilläkin messuilla oma osasto, joka kantaa blogin ja facebookin mukaisesti nimeä Eloa & Sykettä. Osastomme löydät numeroyhdistelmällä 3n38. Sinne meitä voi tulla moikkaamaan koko viikonlopun ajan esitysten ja pentunäyttelyn välissä. Koiria saa (luvallisesti) rapsutella ja muutenkin voi kysellä sekä jutella mitä nyt mieleen juolahtaa. Noin 20 minuuttia ennen Hekan esityksiä pyrin kuitenkin rauhoittamaan tilanteen täysin valmistautumisajan puitteissa.


Teen edelleen sisällöntuottamiseen ja bloggaamiseen liittyvää yhteistyötä itse messujen sekä tietysti Showlink Oy:n kanssa. Koska Jyväskylän messuihin liittyen seurattiin aika paljon meidän valmistautumista itse koitokseen, nyt keskitän akut, patterit ja powerit itse viikonloppuun. Pyrin päivittämään mm.instaa ja facea enemmän reaaliajassa + aion kuvata koko reissusta myweekend-tyyppisen videon. Jäiks.

Ei kai tässä muuta sen ihmeellisempää. Syke menee vielä torstaina kenraalitreeneihin sekä perjantaina kasvattaja pesee ja trimmaa sen. Heka sen sijaan kävi tänään laseroitavana ja se tulee chillaamaan melko varmasti lähtökuoppiin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti