maanantai 23. huhtikuuta 2018

Eloa & Sykettä Eläinystäväni-messuilla

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Aloitin tämän tekstin kirjoittamisen ja editoimisen junassa kotimatkalla, mutta sitten iski väsymys ja jatketaan se loppuun sitten näin rauhallisesti kotona.

Matkaan lähdimme lauantaina ensimmäisellä junalla ja heti Pasilaan päästyämme paineltiin suoraan messukeskukseen. Bloggaamiseen ja sisällöntuotantoon liittyvä yhteistyömme jatkui Showlinkin kanssa, mihin yhdistettiin luonnollisesti myös nämä messut. Heka esiintyi messuilla molempina päivinä ja Syke osallistui sunnuntaina Royal Canin-pentunäyttelyyn. Meillä oli Jyväskylän tapaan myös oma osasto. missä ihmiset saivat käydä ohjelmien välillä moikkaamassa koiria sekä juttelemassa. Osasto oli mielestäni nyt sopivamman kokoinen kuin Jyväskylässä, pienempi ja "tiiviimpi" jolloin kävijät kiinnittivät siihen huomiota mielestäni paremmin.

Samaan aikaan eläinystävänimessujen kanssa järjestettiin myös lapsi -ja hupiconmessut sekä outlet-expo.


Hekan esitys lauantaina oli vasta klo 14.00, joten ehdittiin sitä ennen hyvin kierrellä messualueella. Heti ensitöiksi suunnistettiin Dagsmark Petfood Oy:n ständille, missä päästiin vihdoin ja viimein tapaamaan sen toimitusjohtajaa + meitä useamman vuoden ajan FitDogin toimesta sponsoroinutta Lauraa. Oli ihan mahtavaa käydä ihan livenä antamassa palautetta siitä, kuinka hyvää ruokaa tuo kotimainen Savo on Hekalle ollut. Heka esiintyi messuilla myös sunnuntaina, jonka myös Laura kävi katsomassa. Se on minulle itselleni se the moment, kun pystyy ihan konkreettisesti näyttämään koiriani tukeville yhteistyötahoille meidän osaamista. Saatiin Lauralta kotiinviemisiksi 4 kiloa lisää Savoa sekä Sykkeelle 2 kiloa Hämettä. Enemmänkin olisi annettu, mutta junalla matkustamisen vuoksi määrä piti pitää rajallisena.


Yövyttiin Sokos Hotelli-Pasilassa, jonne päästyämme koirat söivät sekä painelivat unille. Hyvä kun sain ne vielä iltalenkille herätettyä. 

Sunnuntaina oli edessä Sykkeen toinen pentunäyttely. Kehä alkoi jo klo 10.00 mutta ennen Sykettä oli muutama muu rotu, joten saatiin nukkua pidempään ja käydä rauhassa aamupalalla. Tuomarina oli Leni Finne, josta olin kuullut etukäteen pelkkää hyvää eikä kyllä yhtään turhaan. Hän käsitteli koiria kauniisti ja hänellä oli jopa lelu mukana, jota hän näytti jokaiselle pennulle. Syke oli oikein reipas ja käyttäytyi hyvin. Ainoastaan hampaita katsoessa Leni totesi "oho", mutta sehän nyt oli odotettavissa. Hänen mukaansa alapurenta ei ole lainkaan paha, piti jopa mahdollisena että se voi hyvinkin korjaantua.

Arvostelukin oli oikein hyvä ja sillä irtosi luokkavoitto.

"Riittävät mittasuhteet. Sopiva luusto. Tässä vaiheessa alapurenta. Hyvät, tummat silmät. Oikein kiinnittyneet korvat. Riittävä kaula ja eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Oikean mallinen rintakehä. Hieman jyrkkä lantio. Aavistuksen alas kiinnittynyt häntä. Kaunis, punainen väri. Oikea askelpituus"


Erityisesti mieleeni jäi Lenin kommentti kehän jälkeen: "se alapurenta ei tämän koiran mahtavaa luonnetta pois vie."  Pakko kyllä sanoa että olen kuvitellut näyttelytuomarit ihan erilaisiksi, joten tästä jäi kyllä enemmän kuin hyvä mieli. Sanoin vielä Lenillekin, että kokemus oli oikein mahtava sekä minulle, että koiralle.

Hekan esitykset noudattivat samaa kaavaa kuin Jyväskylässä. Ei siihen tarvita sanoja. Heka on niin varma tekijä, että sen kanssa voi mennä ja tehdä kaikkea vaikka ihan kylmiltään. Kun meidän osuus messujen osalta oli paketissa, pisteltiin osasto purkukuntoon sekä käveltiin aivan järkyttävän tavaramäärän kanssa junalle. Onneksi äitini oli mukana "assarina", muuten olisi voinut itku päästä. No ei sentään, rakkaudesta lajiin. Ja koiriin.

Olipa kyllä kaiken kaikkiaan ihan huippumahtava viikonloppu. Tavattiin paljon myös meidän seuraajia ja ne on minulle itselleni ihan erityisiä hetkiä. Te olette yksi syy siihen, miksi tämä on niin siistiä. Kuvasin koko viikonlopun ajalta niin valokuva, -kuin videomateriaalia ja tulette saamaan myöhemmin tällä viikolla videokoosteen katsottavaksi. Yhteistyömme Showlinkin sekä messujen suhteen saa jatkoa myös ensi vuonna, katsotaan mitä silloin keksitään. Hyvin rullannutta yhteistyötä on ilo päästä jatkamaan.

Kiitos ja kumarrus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti