keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Omistajan houkutusten highway - messarin ostokset

Heitettiin viikonloppuna vitsiä siitä, että miten se messari kaikkine myyntikojuineen on meidän koiranomistajien houkutusten highway. Tänä vuonna tein itseni kanssa miljoonannen kerran sopimuksen siitä, että en osta mitään sellaista mille ei oikeasti ole nyt tarvetta. Nyt voin ylpeänä sanoa, että vihdoin ja viimein se sopimus piti! Minulla oli selkeä lista, että mitä sieltä kannattaa ostaa koska tarjoukset joistakin tuotteista on hurjia verrattuna kauppojen hintoihin.


Heti ensimmäisenä listalla oli HauHau:n kanaherkut. Ko.herkkuja saikin todella hyvillä alennuksilla, tyyliin 3 pussia viidellä eurolla kun kaupassa yksi pussi itsessään maksaa n.3 euroa. Nämä ovat myös sellaisia herkkuja, mitä Hekalle voi antaa pelkäämättä että maha heittäisi kuperkeikkaa. Siihen olin hieman pettynyt, että en löytänyt kanafileitä ollenkaan niissä 400 gramman pusseissa. Mutta onneksi niitä pienempiä pusseja piisasi ja niitä tulikin sitten rohmuttua useampi. Lisäksi nappasin toiselta ständiltä matkaan Oscarin kuivattuja kana -ja kalkkunaherkkuja ja niistäkin messutarjous oli vain 2 euroa pussi. Niitäkin ostin samasta syystä kuin edellisiäkin.


Toisena listalla oli shampoota. Pyrin aina valitsemaan sellaisen shampoon, mikä on omilla koirilla hyväksi todettu, mutta jossa on myös mahdollisimman suuri laimennussuhde. Näin ollen sellainen pienempikin pullo kestää tuollaisilla pikkukoirilla lähes vuoden. Olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt Espreen turkinhoitotuotteita, ne jättävät turkkiin sellaisen ei-teennäisen mutta kuitenkin raikkaan tuoksun. Tällä kertaa valitsin kokeiltavaksi Espreen Berry Delight-shampoota joka on syvältä puhdistava.


Sykkeelle halusin Ke-Hulta ihan oman treenilelun, sillä se rakastui Hekalle aikoinaan hankittuihin kehun leluihin. Siinä hetken aikaa palyilin ja mietin, kunnes myyjä sitten suositteli uutta teho-lelua pitkällä hihnalla joka on tarkoitettu saalistettavaksi. Hihnan päässä oleva pallo on myös sopivan reikäinen, joten sinnekkin saa tarvittaessa laitettua nameja. Syke kirjaimellisesti sekosi kun kokeilin sitä alkuviikosta sen kanssa. Samaan kuvaan laitoin myös Platinumin ständiltä silmään osuneet Meat & Treat kanapohjaiset treenimakkarat, jotka olivat tarjouksessa 10e/6 kpl. Ostin niitä Hekalle kokeilumielessä tämän vuoden Onnidogista, sillä tuotesisältö vakuutti. Sen lisäksi että edellämainittu seikka vakuutti, olin myös erittäin tyytyväinen ettei Hekan mahakaan sano näille yhtään mitään. Nuo treenimakkarat ovat koostumukseltaan vieläkin parempia kuin esim.Naturis.


Treenilelun lisäksi Sykkeelle oli tarkoitus hankkia sellainen kansio, mihin saa mm.rekisteritodistuksen ja tietenkin eu-passin suojakannet. Nämä löytyikin ihanan pinkkeinä tykkäämästäni Coccarda-mallistosta. Siinä kävellessäni eteenpäin bongasin yhdellä myyjällä erilaisia näyttelyhihnoja missä oli LEVEÄ kaulaosuus. Vielä ei tiedetä tuleeko Sykkeestä koskaan näyttelykoiraa, mutta mätsäreihin ollaan joka tapauksessa menossa keväällä harjoittelemaan ihan muuten vain. Hekalle aikoinaan hankkimani näyttelyhihna on teillä tietämättömillä ja minua ilahdutti kun näin tuon levennetyn kaulaosan. En vain yksinkertaisesti tykkää niistä ohuista giljotiininaruista, joten tuo näyttelyhihna lähti tietysti sieltä mukaan.


Siinä olivat kaikki ostokset. Eikä lähtenyt yhtään lapasesta. Paikalla olleet sponsorimme (Kana & Nutrolin) muistivat meitä tietysti sponsorilahjoilla. Molemmat koirat saivat Nutrolinilta öljyjä (+allekirjoittanut pipon) ja Kanalta tietysti Hekalle uusi, upea Superhero-panta. Lisäksi nappasin Sykkeelle Kanan valikoimista poistuvan, satin-malliston, puolikiristävän pannan sekä pehmeän heijastinpannan jonka Syke saikin jo käyttöön. Näin ollen pentupanta sai väistyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti