Syke - Powered by Nutrolin

Kaupallinen yhteistyö - Nutrolin

Sekä Hekan, että edesmenneen Jimi-toyvillakoiran kohdalla olen jo useden vuosien ajan luottanut Nutrolinin ravintoöljyihin. Kun Jimille alkoi tulla lisää ikää mittariin, sen turkki rupesi ohenemaan sekä samaten anturoiden iho. Tästä syystä otin sille käyttöön Nutrolinin senioriöljyn ja jo kahdessa kuukaudessa Jimin turkki oli silminnähden tiiviimpi sekä anturoiden iho paksumpi. Moni ihmettelikin, että miten ihmeessä yli 10-vuotiaan koiran turkki voi olla niin tiivis ja paksu. Kun taas Heka on vannoutunut iho&turkki-öljyn suurkäyttäjä. Sillä on ollut niin positiiviset ja moninaiset vaikutukset Hekan hyvinvointiin, etten enää voisi edes kuvitella käyttäväni mitään muita ravintoöljyjä. Mikäli tarkempi selitys iho&turkki-öljyn käytölle ja sen vaikutuksille kiinnostaa, sen voi käydä lukemassa seuraavaa linkkiä klikkaamalla: Hekan taikaöljy.

Oli siis sanomattakin selvää, että Nutrolinista tulisi jo ihan alusta alkaen tärkeä osa myös Sykkeen ruokavaliota. Sykkeelle on tietysti näin alku -ja kasvuvaiheeseen valikoitunut Nutrolinin pentuöljy. Sitä suositellaan annettavaksi jo emälle tiineyden loppuvaiheesta imetyksen päättymiseen saakka ja pennuille 6-12 kuukauden ikään asti. Pentuöljyn idea on siinä, että se edesauttaa aivojen ja sitä kautta tapahtuvan oppimiskyvyn kehittymiseen. Se sisältää paljon omega 3 DHA-rasvahappoa.


Annostusta olen hieman soveltanut, sillä pentuölyn annostaulukon mukaan 3kg painavalle pennulle päivän öljyannos on 1ml/kg eikä Syke ihan vielä hetkeen niin paljoa paina. Määrä on siis melko minimaalinen mitä sinne kuppiin menee, mutta menee kuitenkin. Sykkeellä on ollut meille saapumisesta lähtien TODELLA hyvä ruokahalu ja uskon kyllä, että myös öljyllä on siinä oma osansa. Ihan erityisellä mielenkiinnolla odotan mitä vaikutuksia tuolla pentuöljyllä on sen turkkiin. Pentukarvahan on pehmeää ja höttöistä, mutta Sykkeellä varsinkin takarungon alueen karva on selvästi karheampaa kuin etuosassa. Villakoirilla tulee jossakin ikävaiheessa koirasta riippuen takkukausi, jolloin pentukarva vaihtuu aikuisen koiran, tiheämpään karvaan. Uskon, että nyt jos koskaan varmasti nähdään, onko tällä pentuöljyllä siihen aikaan vaikutusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti