sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Onni on pienissä asioissa

Vapaa viikonloppu on yksi niistä asioista mitä arvostan nykyään ihan eri mittakaavassa. Niistä on nyt parempi nauttia, sillä kohta viikonloput on täynnä jos jonkinlaista ohjelmaa. Tämä viikko on ollut tietyiltä osin stressaava ja ahdistava, joten täysin aikatauluttomat kaksi päivää tulivat kyllä niin hyvään saumaan. Tuntuu, että akut ovat latautuneet.

Posti toi Hekalle helpotusta näille tappokeleille, nimittäin valjakko-koirillakin käytössä olevat suojatossut. Tossut ovat Non-Stop Dogwear-merkkiset ja niiden sanotaan antavan hyvin tilaa ponnistuksissa leveneville käpälille. Hanget ovat todella rosoisia, jossain kohdin sieltä törröttää ikävän teräviä reunoja ja Hekan varpaat ovat olleet pienillä haavaumilla sekä naarmuilla. 

Vaan eivät ole enää.


Ehkä kaunein näky hetkeen, vapaana juokseva Heka, jonka ei tarvitse varoa varpaiden naarmuuntumista. Hekan riemu oli lähes käsin kosketeltavissa kun se ymmärsi, että juokseminen onnistuu taas. Pienet onnen hetket jatkuivat myös tänään, sillä tänne Jyväskylään satoi lähes 10 cm uutta lunta ja se oli ihanan nihkeää. Aika täydellistä. Käytiin Hekan kanssa tarpomassa lähes 2 tuntia metsikössä, umpihangessa ja uskalsin sielläkin antaa Hekan mennä pääosin vapaana. Tyyppi juoksikin yhtä mäkeä varmaan kymmenen kertaa edestakaisin ylös ja alas. Tämä on se Heka, joka on tottunut liikkumaan monipuolisesti ja itse olin yhtä hymyä koko viikonlopun. Puhumattakaan Hekasta.


Ensi viikolla mennään taas iisimmin, sillä tänne on luvattu pakkasia ja nihkeä lumi sekä loska muuttuvat hetkeksi jääksi. Tämän viikonlopun voimalla kuitenkin jaksetaan hyvillä fiiliksin eteenpäin. Lisäksi olen kysellyt Hekalle uintivuoroa hiihtolomaviikolle, joten kyllä se aurinko vielä tähänkin risukasaan paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti