lauantai 18. helmikuuta 2017

Esittelyssä Coccarda-mallisto by Showlink

Kaupallinen yhteistyö - Showlink Oy

Me olemme Hekan kanssa tämän vuoden ShowlinkPets-messujen yhteistyöbloggaajat. ShowlinkPets-messut järjestetään Jyväskylän paviljongissa 25.3-26.3.2017 ja ennen sitä toteutamme sosiaalisen median kanavillamme mm.erilaisia tempauksia sekä tietysti arvontoja, joiden kautta juuri SINÄ voit voittaa liput ko.tapahtumaan.

Saimme jo tammikuun lopussa Showlinkiltä postia ja paketista paljastui uuden, Coccarda-malliston, tuotteita. Olo oli taas vaihteeksi kuin lapsella jouluaattona. Aikaa on siis näin ollen kulunut varsin hyvin, jotta pystyn sanasen jos toisenkin paketin sisällöstä sanomaan.


Kaikista ahkerimmassa käytössä on ollut Coccarda Borsa-kassi. Se onkin toiminut minulla pääasiassa työkassina, se on siisti ja muistuttaa jollain tasolla "bisnesnaisen" kassia. Näppärän kokonsa puolesta sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Erityistä plussaa tulee päällä olevasta vetoketjusta. Yleensä vastaavanlaisissa kasseissa on sulkemista varten joku nappi tai ei yhtään mitään, mutta tässä on ihan kunnon vetoketju.

Toinen, ihan ehdoton suosikkini on Coccarda-college. Violetti noin yleisesti vaatteissa ei ole väri, joka näyttää päälläni parhaimmalta mutta tämä college todisti sen, että se on lähinnä siitä vaatekappaleesta kiinni. Erityisesti tässä collegessa pidän tuosta logon sijainnista. Ihanaa, että uskalletaan kokeilla sille logolle myös muita paikkoja. Perinteisesti tuollaiset logothan tuppaa löytymään eturinnan kohdalta vasemmalta tai sitten isona selästä. Tässä se on sijoitettu kivasti olkapään/lapaluun tienoille.

Edestä löytyy myös iso, yhtenäinen tasku johon saa sujautettua vaikka avaimet ja kännykän.


Sitten paketista löytyi myös pipo ja pipojahan ei koskaan voi olla liikaa. Itse tykkään nimenomaan näistä trikoopipoista, joita pidän talvellakin pään paleltumisen uhalla. Muista tuotteista löytyvät logot poikkeavat tästä sillä tavoin, että pipon logo on kimaltavaa glitteriä. Pipoa on saatavana myös mustana.


Pakko kyllä sanoa, että seuraava tuote oli kuin telepatiaa. Käymme töiden puolesta paljon nuorten kanssa erilaisilla retkillä ja olen jo useammankin kerran päivitellyt, että minun pitäisi hankkia itselleni termosmuki. Ei tarvitse enää, sillä "pyyntööni vastattiin", vihdoin ja viimein minulla on oma termosmuki - ei muuta kuin muki repun sivutaskuun ja menoksi.

Kannen kun kierrättää ja ottaa irti, siitä saa juurikin sen kätevän mukin.


Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan toki vähäisimpänä, on makupalapussi. Minä olen ehkä yksi maailman surkeimmista koiraharrastajista, joka ei ole koskaan oppinut noita makupalapusseja käyttämään. Joskus muinoin ostin yhden, mutta myin sen n.vuoden jälkeen pois. Jotenkin koen treeniliivin itselleni käytännöllisemmäksi, sillä sinne mahtuu niin namit kuin treenilelutkin. Tuo on kompaktin kokonsa ja huomaamattomuutensa ansiosta ehkä parempi koiranäyttelyharrastajille. Ilmeisesti juuri heitä varten se on myös suunniteltu.


Kun aikoinaan esiinnyin Hekan kanssa paljon koiratanssin merkeissä, joskus toivoin että tuollainen makupalapussi olisi kätevä jotta koiraa saisi palkattua ja joka kuitenkin olisi melko huomaamaton. Kuitenkin miellän sen liivin enemmän treeni, kuin- esityskäyttöön. Kukapa tietää, ehkäpä laitan tämän vyötäisille juurikin tuolla ShowlinkPets-messuilla Hekan omaan esitykseen. Kiva yksityiskohta on magneetti, jolla pussin suun saa suljettua ja sen saa myös sitten kätevästi auki.


Coccarda on uusi mallisto Showlinkiltä ja meidän saamien tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy mm.sateenvarjo, numerolapputasku sekä eri värisiä näyttelykansioita. Mallistoon voi käydä tutustumassa tätä linkkiä klikkaamalla. Yhteistä kaikille tuotteille on tietysti tuo ruusukelogo ja näin painoviestinnän ammattilaisena voin sanoa että se ei ole yhtään yliammuttu, vaan selkeä ja yksinkertainen. Ihan bueno.

Koska kyseessä on ShowlinkPets, melkein olettaisin että tuota mallistoa on myytävänä myös itse messuilla joten siellä kannattaa käydä katsomassa sekä hypistelemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti