Kiire

Tällä(kin) hetkellä pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta kuin päivittämässä blogia. No joka tapauksessa oli niin tai näin, otin viime viikolla töistä lainaan Canon 7D-rungon ja siihen ultrasonic 70-200mm objektiivin. Sain jo aikaisemmin kuulla, että ko.objektiivi on ihan omiaan esim. sellaisia kuvia ottaessa jossa on paljon vauhtia sekä liikettä. Enkä kyllä voi kiistää sitä.


Kamerasta ja kuvaamisesta puheenollen, innostuin pitkästä aikaa kuvailemaan meidän fribailuja perjantaina töiden jälkeen. Sen kerran kun olet äärimmäisen tyytyväinen treeneihin ja olet innoissasi, kun sait sellaista matskua taltioitua, jostain syystä videoeditori kaatuu tallennuksen viime metreillä. Olen kokeillut jo 4 neljä kertaa ja lopputulos on aina sama. En sitten tiedä onko ongelma vanhassa läppärissä (jolla siis teen editoinnit vieläkin), mutta minä en ole luovuttaja enkä luovuta tämänkään kanssa. Video tulee tallentumaan ja laitan sen tänne näytille. Piste.


Kiirettä on pitänyt ja pitää edelleen. Eilen olin tänä keväänä viimeistä kertaa kouluttamassa Pop Dogin jatkokurssia, jonka jaoin puoliksi toisen kouluttajakollegan kanssa. Koulutettavia kertoja kertyi molemmille 3 kappaletta. Pakko kyllä todeta että niin kivaa kuin se kouluttaminen onkin ja on ihanaa viedä oppimaansa eteenpäin muille, ei oma aika ja jaksaminen tällä hetkellä riitä yhtään enempää koulutusten suunnitteluun tai niiden pitämiseen. Koska oli koiranpäivä, otin Hekan hallille mukaan ja teimme sitten laiskaa agilitya kun minä ohjasin valkoista elosalamaa istuen paikoillani, maasta käsin. Videon voi käydä katsomassa meidän instagram-tililtä, linkki löytyy oikeasta sivupalkista some-osiosta.

Tänään käytiin taas Hekan kanssa juoksulenkillä kun aurinko alkoi paistamaan ja ilma lämmetä. Huomenna Heka lähteekin jälleen töihin mukaan, kun vietämme iltapäivän Könkkölässä lumo-pajan nuorten kanssa suunnitellen yhtä hulppeaa häppeninkiä toukokuulle. Sieltä hurautetaan suoraan Haukkuvaaraan valmennukseen. Keskiviikkona oli tarkoitus mennä SBY:n alaosaston mätsäriin kuvaamaan, mutta kuvaushommat vaihtuikin pesu ja- trimmauspuuhiin. Torstaina esiinnymme Hekan kanssa kauppakeskus Forumin Seppälän myymälässä ja eihän tuota nyt voi tuollaisena röllinä mihinkään viedä. Lauantaina on odotettu Lotta Vuorelan valmennus ja tuntuu että mitä lähemmäs kesää mennään, sitä enemmän on kaikkea. Mutta olkoon, kesä on sitä parasta aikaa meille harrastaa, mennä, reissata ja kisata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti