torstai 21. huhtikuuta 2016

Heka suosittelee - Back On Track

Back On Track on ollut meillä jo vuodesta 2011 lähtien yksi tärkeimmistä, ellei jopa ratkaisevimmista tekijöistä Hekan kehonhuollossa.

BOTia (joka on meillä toppaversio) käytän Hekalla pääasiassa ennaltaehkäisevästi, mm. lämmittely ja- jäähdyttelylenkeillä sekä talvisin ja syksyisin jos odottelua treeneissä ja/tai kisoissa tulee normaalia pidempään. Lisäksi meillä on BOTin minipeitto, joka kulkee aktiivisesti mukana mm.kisareissuilla häkin pohjalla ja kotonakin laitan sen Hekan petiin ennen ja jälkeen treenien. Hyvin tyytyväisenä valkoinen elosalama käpertyy sen päälle nukkumaan ja usein sen löytääkin nukkumasta asennosta, jossa ketarat sojottaa kohti kattoa.


BOTin aktiivinen käyttö on selvästi vähentänyt mm. selän, lantion sekä rintarangan alueen jumeja. Kaikki vaikuttaa tietysti kaikkeen, mutta tulokset puhuvat puolestaan ja kyllä se on ihanaa katsoa esim.treenien tai kisasuorituksen jälkeen koiraa, joka liikkuu normaalilla askelpituudella selkä suorassa.


Ainoa ja hyvin pieni miinus tulee tuosta takin etuosan tiukkuudesta. Hekalla on suht.lihaksikas rintakehä ja kiristysnyörit ovat aina niin löysällä kun se vaan on mahdollista. Mielessä on jo pitkään kytenyt ajatus verkkoloimen hankkimisesta, tuo toppaversio alkaa olla jo ehkä hieman liian kuuma näin keväällä ja ilmat senkun lämpenee koko ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti