Piispalassa

Vuoden ensimmäinen pidempi reissu. Olimme nuorien kanssa kolmen päivän mittaisella leirillä Piispalassa eikä Hekankaan tarvinnut tällä kertaa jäädä kenenkään hoitoon, sillä kaveri pääsi messiin. Saimme Hekan kanssa käyttöömme ihan oman, privaattimökin ja kyllä kelpasi höllätä.

Kuvat ovat "taattua laatua" by Iphone.



Yhteistä illanviettoa rantasaunalla/takkatuvassa


Tiistaipäivä valkeni aurinkoisena ja tätä riemua kesti ihan iltaan saakka


Viimeistä iltaa vietettiin näissä merkeissä ja me kolme "hullua" keilattiin 2 tuntia putkeen. Pitääkö tässä harkita uutta harrastusta?

Oli oikein mukava reissu, vaikkakin hieman lyhyt mutta kyllä oli ihanaa tulla takaisin kotiin. Ja Heka nyt on mitä mainion ja helpoin reissukoira. Suurimman osan ajastahan se oli meidän mukana kaikessa mahdollisessa saaden rapsutuksia ja huomiota. Maanantaina iltapäivällä löysin läheisestä metsiköstä melko täydellisen lumikaistaleen, jossa pystyi heittämään kiekkoa.

Milloinkohan Heka on edes viimeksi nähnyt kiekkoja? Taisi olla peräti marraskuussa. Heittelin pääasiassa pituutta ja yllättävän hyvin Heka kyllä koppasi vaikka se ei juurikaan ole hangessa kiekon perässä juossut.

Kiekkojen ja ylipäätään fribailun suhteen pitäisi ryhdistäytyä, sillä ensi kuun 12 ja 13.pvä koittaa jälleen ShowLinkPets-tapahtuma jossa olemme frisbeekoirien kanssa esiintymässä. Tästä seuraa lisäinfoa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti