On "vähän" pakkasia pidellyt

Päivän verran yli kaksi viikkoa kestänyt bloggaustauko. On pitänyt kerran jos toisenkin istahtaa läppärin ääreen ja kirjuutella, mutta milloin on väsyttänyt, milloin ei ole ollut fiilistä tai aikaa. Jälkimmäistä sain nyt järjestettyä ja vaikka tässä takana onkin pieni breikki, ei me ihan toimettomia sentään olla oltu.

Niin ihanaa kuin se onkin että talvi tuli vihdoinkin (on valoisampaa), mutta loppiaisena alkaneet pakkaset ovat pitäneet lenkit lyhyinä ja olen yrittänyt sitten sisätiloissa kehitellä ties mitä aktiviteetteja. Heka on päässyt harjoittamaan syvien lihasten hallintaa tasapainotyynyllä ja olen aloittanut naksuttelemaan sille hullunhauskaa temppua - takajaloilla potkimista.

1½ viikkoa sitten Heka pääsi pitkästä aikaa koitasporttiin uimaan, joka sekin meinasi mennä sivu suun kun autosta hyytyi akku. Auto kuitenkin saatiin käyntiin ja Heka pääsi uimaan, mutta koska matkaan tuli mutkia, en ehtinyt käyttämään kameraa ollenkaan ja näin ollen uintikuvatkin jäi odottamaan seuraavaa kertaa joka on helmikuussa.


Tämän viikon tiistaina Heka pääsi töihin mukaan. Rapsutuksia ja ylimääräistä huomiota piisasi ja silloin kun tein töitä koneella, Heka nukkui tyytyväisenä vieressä säkkituoliin käpertyneenä.

Pieni toimistokoira pääsi (lue=joutui) toimistolla käyneiden vierailijoiden instagram-päivitykseenkin.


Agilityvalmennuksissa ollaan normaaliin tapaan juoksenneltu ja kirjoitan niistä sitten ihan erikseen omana bloggauksena. Nyt lähinnä halusin kertoa väliaikakuulumisia, elämä rullaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti