lauantai 2. tammikuuta 2016

Hyvä treeni - parempi mieli

Uusi ulkoasu ja uudet kujeet, jee! 

Vielä on tämän blogin suhteen tehtävä pientä fiksaamista, mutta pääni sisällä ollut ajatus uudesta leiskasta valuu pikkuhiljaa ulos ja juuri sellaisena kuin olen sen mielessäni nähnyt.

Lupasin tässä taannoin, että otan itseäni joululomalla niskasta kiinni ja käyn Heksuttimen kanssa hallilla. Kappas vain, tulimme Taijan kanssa sopineeksi yhteistreenit lauantai-illalle ja siinähän sitten vierähtikin tovi jos toinenkin. 

Hekan kanssa oli itsestään selvää, että sille muistutellaan mikä se A:n juoksukontakti nyt oikein olikaan. Ihan aluksi halusin varmistaa, että Heka ylipäätään muistaa koko boksin idean ja tehtiin sitä 2 kertaa palaten siihen, että boksi on maassa. No problem.


Sitten itse A:lle. Hekalla on edelleen tapana tuijotella allekirjoittanutta, kuin ottaa se fokus suoraan eteenpäin. Hyvin nopeasti Heka kuitenkin lähti tästä luopumaan ja vaikka takana oli taukoa vähän turhankin pidemmän aikaa, en olisi kyllä uskonut tuon koiran ihan tämmöisiin suorituksiin kykenevän. Eihän se nyt priimaa ole, mutta Hekan mittapuulla nuo ovat jo varsin onnistuneita suorituksia. Ja tulihan sieltä ihan kolmen laukan rytmitystäkin. Ei huono. Ei lainkaan huono.

Taija oli äärimmäisen suurena apuna naksuttelu ja- palkkausapuna, sain itse keskittyä pelkästään siihen tekemiseen kun appari oli kertomassa onnistuuko vai ei. Muuta en Hekan kanssa tällä kertaa tehnyt, tavoite oli vain ja ainoastaan saada koira muistamaan mitä tässä oltiinkaan tekemässä. Hitsiläinen kun jäikin hyvä mieli!


P.S: Piti ennen vuoden vaihdetta vielä julkaista vuoden 2016 tavoitteet, mutta koska olen itse vielä vähän ?-merkkinä niiden suhteen, halusin vielä hetken aikaa miettiä asiaa. Joululomaa on onneksi vielä hieman yli viikko jäljellä ja näin ollen vielä hyvin aikaa pohdiskella niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti