Tanssii koirien kanssa...vaan ei omien

Koiratanssirintamalla tapahtuu. Eilen olin Maijan ja dobbereiden kanssa treenaamassa, kun Maija halusi saada Nugan uudistettuun htm-ohjelmaan neuvoja ja uusia näkökulmia. Maija ja Nugahan saivat 3 viikkoa sitten ensimmäisen kumansa htm:n alokasluokassa sekä kilpailuoikeuden avoimeen luokkaan. Hienon ja erityisen tästä asiasta tekee se, että minä valitsin ko.musiikin heille aikoinaan ja tein siihen koreografian. Nyt ohjelmaa on hieman muokattu erilaiseksi avointa luokkaa varten ja sitä katsottiin läpi. Ohjelma on vaikea, mutta se on kuitenkin tosi hyvin toteutettavissa. Heillä onkin näytön paikka jo viikon päästä Tampereella.

Kuluneella viikolla minulle tarjoutui todella hieno mahdollisuus lähteä Maijan kanssa tuomaroimaan epävirallisia koiratanssikisoja - tanssii koirien kanssa. Kisat järjestettiin Vaajakosken talvikohinoiden yhteydessä. Oli kyllä ihan mahtavaa päästä näkemään tätä lajia tästäkin näkökulmasta, vaikkakin siinä oli omat haasteensa. Minulla ja Maijalla oli paljon samoja ajatuksia jokaisesta esityksestä, mutta selvisin kunnialla ja voisin kuvitella tuomaroivani tulevaisuudessa uudelleenkin. Saatiin tuomarilahjaksi kotiinviemisiä koirille, luita ja sen sellaista. Kisojen jälkeen kierrettiin Maijan kanssa parit lemmikkitarvikeliikkeet läpi ja buukattiin siinä itsellemme yksi koiratanssiesiintyminen lisää. Missä ja milloin? Laitan siitä lisätietoja myöhemmin.

Shoppailusta puheen ollen. Näin kevään alla (oikeastaan joka vuosi) mietin tuolla loskan ja kuran keskellä "ja seuraavana keväänä ostan noille suojahaalarit." Se on vaan aina syystä tai toisesta kuitenkin jäänyt, sillä Hekalle on sen pitkän selän ja pitkien jalkojen kera melkoisen vaikeaa löytää sopivaa haalaria. Villakoirapalstalla facessa suositeltiin Hurtan Slush Combat-haalaria. Edellisellä viikolla marssin Hekan kanssa mustiin & mirriin. Kas kummaa. Sopiva haalari löytyi ja tuo istuu sen päälle uskomattoman hyvin. Kallishan se oli, mutta se ei katso sitä että sille on käyttöä moneksi vuodeksi eteenpäin. Nyt kun on ollut pidempään kuivaa ja aurinkoista, päädyin torstaina pesemään ja trimmaamaan Hekan sekä eilen Jimi sai saman käsittelyn. Perjantaina meillä piti olla avoimet ratatreenit JATilla, yhdistettynä kahdella kentällä jotta oltaisiin päästy treenaamaan pidemmillä esteväleillä. Kuitenkin toisen yhdistyksen päällekkäisyyden vuoksi treenit piti supistaa yhdelle kentälle ja se karsi porukkaa. Itsekin olisin halunnut treenata nimenomaan isolle kentälle, mutta tuleehan noita uusiakin mahdollisuuksia. 4.4 on seuraavat ratatreenit.

Maanantaina on Tiian valmennuksen viimeinen kerta, mutta jatkosta käydään parhaillaan neuvotteluja ja toivon todella PALJON että päästään Tiian opissa jatkamaan. Olen kuitenkin valmis lähtemään Kuopioonkin asti, jos tilanne sitä vaatii. Tuli vähän tylsä bloggaus ilman kuvia, mutta menköön nyt tämän kerran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti