Todella merkittävä vuosipäivä

Kaupallinen yhteistyö - Dagsmark Petfood Oy

Siitä on tullut kuluneeksi tasan vuosi, kun Laura lähetti Hekalle kokeiluun testierän, silloin vastikään ilmestynyttä siipikarjapohjaista Savoa.

Hitaasti, mutta varmasti Heka siirtyi hypoallergisesta erikoisnappulasta kokonaan kotimaiseen Savoon. Mitä enemmän aikaa kului, sen paremmaksi Hekan vointi sekä koko olemus muuttui. Suoliston kuntoutuminen pitkän sairastelukierteen jälkeen on ollut hidas ja pitkä prosessi, mutta nyt uskallan sanoa että olemme todella vahvasti voiton puolella.


Kokonaiseen vuoteen Heka ei ole ripuloinut tai kärsinyt on/off-löysyydestä, se ei ole oksennellut eikä närästellyt ja hiivakin on pysynyt poissa. Tämä kaikki on pienen koiran mittapuulla todella merkittävä asia, sillä Heka ei ole eläessään välttynyt yhtenäkään vuonna näiltä vaivoilta. Nyt se sen sijaan on. Minulla on terve, hyvinvoiva ja lihaksikas, valkoinen energiapakkaus. Nykyäänhän Heka syö pääasiassa kana -ja poropohjaista Lappia sekä Leviä. Joka aamu ja ilta Heka kiillottaa ruokakuppinsa viimeistä murua myöten. Edelleen olen sitä mieltä että kotimaiset, lähellä tuotetut ja puhtaat raaka-aineet ovat ne suurimmat syyt tähän kaikkeen.

Suolisto ei rasitu millään ylimääräisellä ja olen todellakin enemmän kuin 100% varma siitä, mitä koirieni syömä ruoka sisältää. Jos niiden syömä ruoka olisi jotenkin huonolaatuista, Heka sen kyllä omalla voinnillaan minulle kertoisi. Syke nyt voisi syödä ihan mitä tahansa koska sillä ei ole mitään yliherkkyyksiä, mutta haluan senkin ehdottomasti syövän puhdasta ja kotimaista kuivaruokaa.

Olen ihan äärettömän kiitollinen Dagsmark Petfood Oy:lle ja Lauralle. Lisäksi kiitokset ansaitsee molempien koirieni eläinlääkäri, Suvi, joka keksi ratkaisun millä pahin tilanne saatiin kuin saatiinkin hallintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti