Juoksupuomi - 1/4 (25%) suoritettu & Hekan kuulumiset

Se perinteinen, joka kevät ilmaantuva kuume on ajanut minut makuuasentoon. Viime viikko oli yhtä hulabaloota niin töiden kuin koirajuttujenkin osalta. Vaikka viikko sinällään ilman yhtäkään lepopäivää ei tunnu mitenkään isolta, minulla se riittää siihen että kun elimistö antaa levolle vallan, nousee myös kuume. Jos tällä pelkällä kuumella selvitään, sehän on enemmän kuin hyvä asia.

Minulla oli jo sunnuntaina sellainen olo, että taitaa tauti tehdä tuloaan mutta halusin silti edistää Sykkeen juoksupuomiprojektia. Sen suhteen ollaan tällä hetkellä siinä vaiheessa, että kurssista 25% eli 1/4 on suoritettu hyväksytysti! Seuraavaksi siirrytään mattotargetille. Tämä lopullinen vaihe ennen matolle siirtymistä oli tähän mennessä Sykkeelle melko haastava. Palasin hetkeksi harjoittelussa taaksepäin ja kun Syke sitten muisti mitä sen täytyy tehdä, onnistui etäisyyden kasvattaminenkin. Hyväksytysti.


En ottanut tälle kuukaudelle itsenäistä harjoitteluoikeutta hallille ollenkaan, sillä tiesin pystyväni hoitamaan tämän osuuden muualla. Sen sijaan ensi kuukaudelle se on tarkoitus hankkia, koska nyt kuvioihin tulee vauhti ja sitä ei missään kellarissa pysty tekemään.

Heka on voinut viime perjantain hoidon jälkeen todella TODELLA hyvin. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä paremmin hoitovaste alkaa siinä näkyä. Haluan kuitenkin korostaa, että Hekalla ei ollut alunperin mitään suurta hätää. Joku voisi taas sanoa, että ylihysteerinen omistaja sillä on, mutta kovin ylihysteerisenä tuli osuttua jälleen kerran oikeaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti