lauantai 29. huhtikuuta 2017

Onnea 1-vuotias AlmaVet!

Vaikka me löysimme Hekan kanssa tiemme AlmaVetiin vasta viime vuoden marraskuussa, on klinikka avannut ovensa jo vuoden 2016 huhtikuussa. Tänään AlmaVet juhlisti 1-vuotista taivaltaan avoimien ovien merkeissä. Paikanpäällä oli jos jonkinlaista vipinää sekä vilskettä, mm.herkkumaistiaiset, lemmikkikuvaus + allekirjoittaneen ja Hekan koiratanssiesitys.

Heka & AlmaVetin ihana klinikkamanageri Taija
Kävimme klinikalla Hekan kanssa aiemmin tällä viikolla, jolloin sovimme Suvin kanssa mm.käytännön asioista ja tarkistimme ulkona paikan, missä olisi kaikista parasta esiintyä. Sisätiloissa olisi ollut aivan liian ahdasta, joten päädyimme yksissä tuumin että laitetaan show pystyyn pihalla.

Meillä ei ole pitkään aikaan ollut minkäänlaista rutiinia mihinkään koiratanssiohjelmaan, sillä laji ei kiinnosta samalla tavalla kuin joskus ennen muinoin. En halunnut esiintyä millään mutu-tuntumalla, joten päätin herättää henkiin meidän viimeisimmän freestyleohjelman vuodelta 2014. Metri x metri matolla muistuttelin eilen olohuoneessa Hekalle parit temput, that's it. Niillä mentiin. Tuo koira tuppaa usein vetämään itsensä melkoisiin sfääreihin freestylea tehdessä, mutta jollain ihmeen kaupalla pakka pysyi kasassa loppuun asti. Muistin itse koko ohjelman, kerroin Hekalle selvästi että mitä sen kuuluu tehdä ja tämä ei kun antaa palaa vaan. En ihan heti muista, koska olisin koiratanssiesityksen jälkeen tuntenut näin suurta iloa. Voi kun saataisiin tuo sama flow ehkä vielä joskus ihan kisakehään saakka.

Saatiin kyllä niin mieltä lämmittäviä sanoja ja kiitoksia, että vetistelyksi meinasi mennä. Näiden yhteisten vuosien aikana olemme oppineet Hekan kanssa niin hyvin jo tuntemaan toisemme, ettei meidän tarvitse enää harjoitella niin paljon kuin joskus aiemmin. Koira hoitaa oman tonttinsa ja minä tuen sitä antamalla sille ohjeita. Parasta.

Hekan backstage sijoitettiin operaatiohuoneeseen, missä on kultainen kuppi ja palvelija?!

Esityksen jälkeen olikin sitten hyvin aikaa nauttia synttärihumusta. Kaveriselfieitä, rapsutuksia, herkkumaistiaisia ja lisäksi Heka kävi keimailemassa kameran edessä. Ihan yksin Heka ei kuvattavana kuitenkaan ollut, mutta siitä sitten hieman tuonnempana jahka saan kuvat nähtäville. 

Populaa riitti ja päivä oli muutenkin erittäin mukava. Heka sai klinikalta lähtiessään vielä itselleen pussillisen herkkuja sekä hammastahnaa ja skumppaa. Tosin jälkimmäinen on kaksijalkaiselle. 

Vielä kerran tätä(kin) kautta PALJON ONNEA koko team AlmaVet! Me ollaan niin onnellisia ja kiitollisia siitä, että meillä on teidät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti