maanantai 12. syyskuuta 2016

Liukas kuin saippua

En muuten muista, koska viimeksi olisin nauttinut vapaasta viikonlopusta noin kovasti kuin mitä nyt. Ei eletty ollenkaan kellon mukaan, herättiin silloin kun jaksettiin, rötvättiin jos ei huvittanut tehdä mitään ja lenkeilläkin viivyttiin tunti jos toinenkin. Aiemmista suunnitelmista (joskin hyvin epävarmoista) poiketen en myöskään jaksanut lähteä Onnidogiin valokuvaamaan.

Sunnuntaina piipahdettiin Hekan kanssa pienellä shoppailukierroksella Seppälän Mustissa & Mirrissä. Koska a) allekirjoittanut oli huomannut pakastimen ammottavan lähes tyhjyyttään ja b) saipahan hyvän syyn tehdä lenkki aurinkoisessa säässä oikein pitkän kaavan mukaisesti. Ei siis lähdetty autolla liikenteeseen, mikä kyllä jälkikäteen tuntui huonolta idealta. Nimim. lähes 6 kg luita ja lihoja kannettavana. 


Kotona ei sitten kyllä tarvinnut yksin pilkkoa lihapötköjä pienemmiksi. Nykyään on melkeinpä pakko sen verran sulattaa noita lihoja, että ne saa helposti veitsellä palasteltua pienemmiksi ja laitettua yhden per minigrip-pussi. Heka ei ehdi syömään kokonaista pötköä siinä ajassa mitä kuuluisi. Eilen ostin myös kokeeksi ensimmäistä kertaa ankanrintaa, joka kyllä katosi nopeasti Hekan kitusiin.

Tänään käytin sitten vuorostaan Jattilassa kurvailemassa epiksissä. Mölleissä kisattiin vain putki ja- mölliradoilla (mikä tarkoittaa ettei meitä huomioida tuloslaskennassa), mutta halusinkin päästä hyödyntämään isoa kenttää sekä pitkiä estevälejä.


Juostiin yhteensä 3 rataa ja jokaisella valkoisen elosalaman oli NIIN kovin vaikeaa löytää putken oikeisiin päihin. Harmittaa etten tajunnut pyytää ketään videoimaan, olisin halunnut nähdä että mokaanko itse esim. omalla linjallani jotakin. Kavereilta kuitenkin kuulin, että Hekalla oli edetessään täysin suora näkymä putkelle ja se, miksi se kääntyi niin useasti kyselemään...sitä voidaan vain miettiä ja arvailla. Hekalle putkiin irtoamiset oikealta puolelta on olleet kautta aikojen haastavia. Koira kuitenkin liikkui kuin liukas saippua ja lähdöissäkin tönötti joka radalla kiltisti paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti