Linda valkoisen elosalaman puikoissa

Hekalla on ollut astetta tylsempää viime päivinä, kun vasta sunnuntaina aloin olla itse suht.hyvässä kunnossa. Edelleenkään en ole yskän vuoksi uskaltanut lähteä vielä juoksulenkeille, saatika sitten kaahottamaan agilityradalle. Lähdinkin kyselemään facebookin kautta löytyisikö Hekalle lainaohjaajaa tälle viikolle, joka uskaltaisi hypätä valkoisen elosalaman puikkoihin.

Linda otti mielellään Hekasta kopin ja eilen sitten pääsivät harjoittelemaan ensimmäistä kertaa yhdessä. Lindalla itsellään on mini3-luokassa kilpaileva kääpiöpinseri Iivari ja ajattelin, että Hekaa ohjaamalla hän saisi varmasti opittua uusia asioita mm.ohjaamisesta ja itse linjaamisesta. Minullehan aina toitotetaan sitä, että "älä ohjaa esteitä, vaan linjoja." Ja uskokaa tai älkää, kyllä siinä tuli itsekkin taas opittua yhtä sun toista kun näki oman koiran toisen ohjattavana. 


Ensimmäisellä kerralla Linda ja Heka hakivat enemmän tuntumaa toisistaan, mutta pienten kankeuksien jälkeen tuli vaihdetta silmään. Heka teki jopa paremmat puomin kontaktit kuin mitä aikoihin. 

Toisella kerralla antoivat palaa sitten ihan tosissaan, kun olivat oppineet tuntemaan toisiaan. Linda ohjasi Hekaa ihailtavan rauhallisesti, mikä vaikutti mm.koiran vireeseen, Hekalla ei nimittäin kertaakaan olleet nupit pahemmin kaakossa. Todennäköisesti Hekan puolelta oli pientä vieraskoreuttakin ilmassa, mutta kyllä tuntui hienolta katsoa näiden kahden yhteistyötä. Kiitos Lindalle vielä tätä(kin) kautta, että otti rohkeasti haasteen vastaan ohjaamalla Hekaa! 

Nyt sitten pikkuhiljaa aloittelen nostattamaan omaa kuntoani takaisin treenikuntoon, mutta koirajuttujen suhteen mitään sen ihmeellisempää ei ole tiedossa ennen ensi viikkoa. Silloin Hekalla on normaalien treenien lisäksi työviikko - se on mukakani mm.ohjaustilanteissa ja erilaisissa pr-tehtävissä. Tulen melko suurella todennäköisyydellä päivittämään instagramia aika useasti ensi viikolla, joten sieltä voi seurata meidän menoa enemmän reaaliajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti