torstai 8. syyskuuta 2016

Elosalaman kroppahuolto

Päivi tuli tänään antamaan Hekalle kraniohoitoa ja ylipäätään katsoi kokonaisvaltaisesti, että mitä tuosta koirasta löytyykään.

Ja löytyihän sieltä, joskin hyvin pienesti. Ristiselän ja lapaluiden välissä, kutakuinkin keskellä selkää oli n. 3 cm:n alue joka oli jäkkiintynyt, mutta sekin suostui aukeamaan helposti kun Päivi antoi sille käsittelyn lisäksi myös laseria. Aktiiviseen treeni ja- kisakauteen nähden Heka oli paremmassa kunnossa kuin uskalsin odottaa, mutta kuten Päivi totesi tällä(kin kertaa: "Heka on niin perusterve muutenkin ja omaa hyvänmallisen kropan." Seuraavaa hoitoa mietittiin jonnekkin loppuvuodelle, joulukuulle messarireissun jälkipuolelle ellei tule jotakin akuuttia tarvetta ennen sitä. Voin jälleen kerran todeta, että olen onnistunut pitämään koiran kunnossa harrastusten vaatimalla tavalla mm.nesteytyksen, lämmittelyn/jäähdyttelyjen, ruokinnan sekä omatoimisen hieronnan sekä venyttelyn avulla.

Loppuviikko meneekin sitten hoidosta palautuessa rennolla lenkkeily ja- ulkoilufiiliksellä. Hyvää säätäkin on luvattu, joten otetaan siitä kaikki ilo irti.


Tätä edellisellä hoitokerralla Hekalla oli hieman tukkoisuutta munuaisissa ja sain ohjeeksi syöttää kuivattua persiljaa tietyn määrän ja ajan. Tänään tilanne olikin sitten ihan erilainen, munuaisissa ei tuntunut yhtikäs mitään tukkoisuuksia.


Tälle kuulle onkin siunaantunut erilaisia pr ja- esiintymistilaisuuksia, joista osan jo merkitsin tuonne kalenteriin. Yksi niistä on kaikille avoin, hieman jo jännittää ja allekirjoittanut kun ei oikeastaan ole mitään jännittäjätyyppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti