lauantai 6. elokuuta 2016

Yhden treenin taktiikalla

Elokuu. Wippii. Töissä olen ollut jo reilut 2 viikkoa ja yksi pajakin on jo ehditty startata käyntiin. Onneksi elokuu kuitenkin lasketaan vielä kesäkuukaudeksi.

Heka on pitänyt viime kisojen jälkeen totaalitaukoa agilitysta. Ollaan lenkkeilty, menty ympäri kaupunkia pokemonien perässä ja vain oltu keskenämme. Meidän onneksi agilityn syyskausi käynnistyy vasta ensi viikolla, sillä nyt on keskitytty ihan täysin huomisiin frisbeekisoihin. Niitä ei vaan voi missata. Pakko kyllä myöntää, että olen ollut ehkä koko universumin surkein ottamaan itseäni niskasta kiinni treenaamisen suhteen. Onneksi tänään aurinko on paistanut koko päivän ja pääsin muistuttelemaan Hekalle muutamat temput. Päivää ennen kisoja, että sillai kai.

Kuva - Annamari Sundgren

Yhden treenin taktiikka ei antanut mitään stressin tai huolen aihetta huomista ajatellen. Kunhan vaan nyt oma pääkoppa pysyisi kasassa eikä menisi räiskimiseksi. Heka kyllä handlaa oman tonttinsa ja minun on pystyttävä samaan omalta osaltani.

Tavarat on pakattu, kiekot pesty ja huollettu, muistikortit tyhjennetty, kamera sekä varavirtalähde ladattu. Kyllä, jos Teivosta löytyy pokestoppi, en epäröi laittaa useampaa lurea päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti