sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Koiramessut 2015

Kun kello soitti lauantai-aamuna klo. 4.55 niin kyllä siinä kieltämättä tuli useammankin kuin kerran mietittyä "onko tässä mitään järkeä?" ja "ei tämä kyllä ihan viisaisen hommaa ole." Kuitenkin tieto siitä mitä tämä päivä toisi tullessaan, sai heräämään ja nousemaan sieltä sängystä ylös. Yhden välivuoden jälkeen se kutsui myös meitä - Helsinki ja tähään aikaan vuodesta se on kaikkien koiraihmisten huulilla. Nimittäin messari. Ja koiramessut.


Olin Hekan kanssa jo aiemmin syksyllä lupautunut esiintymään Suomen frisbeekoirien järjestämässä koirafrisbeenäytöksessä. Myöhemmin tällä viikolla meille tarjottiin myös mahdollisuutta käydä esittämässä koiratanssia lajin PM-kisojen väliajalla. Tiina sitten meni ja ilmoitti mielenkiinnostaan. Kahden vuoden treenaamattomuus + haukkuherkkyys - Sounds good! Esiinnyttiin meidän ihan ensimmäisellä HTM-ohjelmalla ja vaikka Heka ei nyt ihan kokonaan malttanut pitää nokkaansa kiinni, sain Suomen maajoukkueelta jälkikäteen rohkaisevaa palautetta. Oikealla puolella seuraamisessa Heka rauhoitti itse itseään laskemalla viretasoa ja se olikin koko esityksen parhainta seuraamista. Lähtökohdat oli ehkä naurettavimmat mahdolliset, mutta noin yleisesti jäi kyllä yllättävän hyvä fiilis. Ja olihan se nyt hienoa päästä tekemään comeback ison kehän loisteeseen.

Riennettiin tanhuilujen parista suoraan kiekkoilemaan. Voin kertoa että juontaja, entinen miss suomi Heidi Sohlberg, latasi allekirjoittaneelle heti alkuun melkoiset paineet: "meillä on täällä esityksessä mukana tv:stäkin tuttu julkkiskoira. Heka oli mukana syksyllä maikkarin Voitolla Yöhön!-ohjelmassa ja tänään hän on täällä esiintymässä." Itse esitykseen olen 90% tyytyväinen, mieltä jäi harmittamaan selkävaultsi jonka tein rollerina jottei Heka tulisi huonosti alas. Eiköhän siinä käynyt juuri niin. Lisäksi ohjelman loppupuolella tuli hieman kiire, kun Heka jostain syystä mänjysi yhtä kiekkoa suuhunsa ja siinä sitten uhrautui aikaa 5-10 sekunttia.


Ennen esityksiä ja niiden jälkeen olikin sitten reilusti aikaa käydä...shoppailemassa ja kiertelemässä. Heka se on todellakin oikea julkkis. Liikkuminen oli välillä aika haastavaa, sillä vähintään joka toinen messuvieras sen tunnisti ja vielä kymmenet ihmiset halusivat sen kanssa selfieitä, mm. Heidi Sohlberg sekä Nutrolin-pisteellä työskennellyt Jenni.


Myös Hekaa sponsoroiva Kana oli pantoineen paikanpäällä ja tottakai häntäkin käytiin sitten moikkaamassa. Saatiinkin aivan IHANA, pinkki pehmeee!-sarjan hihna häneltä. Olen aivan ihastunut ko.sarjan hihnoihin, suosittelen lämpimästi myös muille! Hihnoihin voi käydä tutustumassa tätä linkkiä klikkaamalla.

Mihinkään turhuuksiin en sortunut, lähinnä jos jotain tarpeellista löytyi niin sellainen lähti mukaan. Erilaisia herkkuja ja Hurtan talvimantteli mielettömällä alennuksella. Lisäksi kaikki esiintyjät saivat hienot koiramessu-paidat sekä Royal Canin-lahjakassin, jossa oli mm. pyyhe, ruokanäytteitä yms pientä tavaraa ja sälää.


Vaikka aikainen herätys ja lähtö sylettivät, niin kyllä kannatti lähteä. Kiitokset kaikille ketkä kävivät Hekaa moikkaamassa ja rapsuttelemassa. Lisäksi Suomen frisbeekoirien koko esiintyjäryhmä on jotain kultaakin mahtavampaa, ihanaa että saatiin olla mukana ja toivottavasti saadaan olla osa sitä tiimiä myös ensi vuonna.

Tämä olikin sitten tämän vuoden viimeinen isompi häppeninki. Vielä on kaksi vähän pienempää juttua tulossa, mutta noin muuten aletaan pikkuhiljaa rauhoittumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti